Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Meie pärislood on veel uskumatumad!» Gerli Padar ja Alen Veziko hakkavad uuel kontserttuuril rääkima kirglikke jutte

Copy
Gerli Padar-Parmas
Gerli Padar-Parmas Foto: Konstantin Sednev

Gerli Padar-Parmas ja Alen Veziko on lõpuks leivad ühte kappi pannud ning alustanud ühist kontserttuuri, mille keskmes on erinevad suhted. Kirglike suhtejuttude vahel tulevad esitusele nii tuttavad kui päris uued laulud.

Sel nädalal stardivad Gerli Padar ja Alen Veziko kontserttuuriga «Muusikalised stseenid mitmest suhtest», mille raames esinevad mitmetes Eestimaa otstes.

«Ujumas pole veel käinud,» sõnas Gerli Padar raadios Elmar, rääkides enda suvest. Muusik tõdes raadioeetris, et suvi on olnud esinemiste rohke. Ja nüüd ootab ees ka kontserttuur. 

«Alen ütles mulle, et lähme tuurile,» meenutas Gerli sel nädalal startiva projekti algust.

Gerli ja Alen.
Gerli ja Alen. Foto: Elmar.ee

Koostöö alguseks on tegelikult Aleni kirjutatud laul «Viirastused».

«Mina kirjutasin laulu ja käisin sellega televiisoris esinemas ja siis meie tänane kultuuriminister arvas, et see on nii halvasti esitatud, et peaks keegi teine veel laulma tulema ja siis ma helistasingi Gerlile, sest ta on palju parem laulja kui mina,» selgitas Alen naisvokaali valiku tegemise protsessi.

Lisaks muusikale jagavad muusikud eesootaval tuuril omal nahal kogetud piinlikke ja põnevaid ning lõbusaid stseene erinevatest suhetest. 

«Hiljuti oli üks kontsert mul ansambliga Horoskoop ja ikka laulude vahel räägin vahvaid lugusid, mis on juhtunud. Mõnele panen natuke vürtsi juurde, aga kellelegi liiga tegemata. Tuleme lavalt maha pärast pikka kontserti ja Siim Aimla ütleb, et kuule, Gerli, järgmine kord jätaks selle muusikalise osa üldse ära,» meenutab Gerli.

Lood, mida nad ka eesootaval kontserttuuril rääkima hakkavad, on päriselt juhtunud. «Mida sa siin välja mõtled,» ütleb Alen. «Meie pärislood on veel uskumatumad kui väljamõeldud,» lisab Gerli.

Kuula intervjuud Gerli ja Aleniga: 

 
Tagasi üles