Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Laulja Helen Adamson jättis hüvasti armsa pereliikmega: ta oli nii heas kui halvas alati olemas

Copy

Laulja Helen Adamson pidi hüvasti jätma oma lemmiku, kass Maxiga. 14 aastat lauljatari kõrval olnud lemmiklooma kaotusest rääkides tõdes Adamson, et Maxi olemasolu tõi ta ellu turvatunnet.

«Ma teadsin, et see aeg tuleb, aga hüvastijätuks pole kunagi võimalik valmis olla...» kirjutas laulja Helen Adamson oma Instagrami postituses ja avaldas, et tema lemmikloom Max on siit ilmast lahkunud.

«Nii kirjeldamatult valus on lahti lasta oma pereliikmest, kes on 14 aastat kõiges mu kõrval olnud. Peaagu kogu minu täiskasvanuelu. Tegime kõik, mis võimalik, aga aega enam juurde ei saanud..» lisas laulja kurvalt.

Postituse juurde lisatud videoga viitab Adamson sellele, et Maxi tervis ei olnud hea ja ta pidi mingil hetkel olema loomakliinikus.

Laulja tõdes, et üle kümne aasta tema elus olnud lemmikloom, oli tema jaoks väga tähtis. «Kui palju turvatunnet tõi ellu Maxi olemasolu. Ta oli nii heas kui halvas alati samasugune, alati olemas. Kui tänulik ma olen, et ta mind oma perenaiseks valis ja oma elu minu kõrval veetis. Kui midagi loodan, siis seda, et ühel hetkel, kui minu aeg siin otsa saab, siis tema ja kõik teised kallid, keda enam pole, ootavad mind seal, teisel pool...»

Tagasi üles