Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTOD Ametist lahkuv Kaja Kallas puhkes tänuüritusel nutma (15)

Copy
Peaminister Kaja Kallas.
Peaminister Kaja Kallas. Foto: Marko Saarm

Peaminister Kaja Kallas kutsus eile kokku riigikantselei töötajad, et tänada neid tehtud töö, toetuse ja pühendumise eest, ent puhkes seejuures ise nutma.

Riigikantselei kolleegid ütlesid omalt poolt peaministrile aitäh inspireeriva juhtimise eest, tuues esile tema väsimatut tööd Eesti huvide eest seismisel ning välis- ja julgeolekupoliitika tugevdamisel. 

Stenbocki maja avaldatud ühismeediapostitusest selgub, et seal on traditsioon kinkida ametist lahkuvale peaministrile haamer, millega ta oma ametiaja jooksul valitsuse otsuseid on kinnitanud. Haamrile on graveeritud peaministri ametiaeg.

«Südamest aitäh kõigile riigikantselei töötajatele usalduse ja panuse eest,» jagas Kallas ka oma Instagrami loos. Ta lisas, et just nende inimestega on tal seljataga kolm ägedat ja töökat aastat, mida ta jääb igatsema.

Foto: Kuvatõmmis Instagrami loost

Kaja Kallase ametiaeg Eesti peaministrina algas 2021. aasta jaanuaris ning lõpeb tänavu juulis. Kallas siirdub tööle Euroopa Liidu välisasjade ja julgeolekupoliitika kõrge esindajana. Tõenäoline järgmise valitsuse peaminister on Kristen Michal (RE).

Tagasi üles