Trumpi tulistamises elu kaotanud mehe lesk: ma ei taha Bideniga rääkida (1)

Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
USA Pennsylvania Buffalo Townshipi vabatahtliku tuletõrjeüksuse juht Corey Comperatore aastatetagusel fotol. Ta kaotas elu 13. juulil 2024 Pennsylvanias Butleris, kui tulistati vabariiklaste presidendikandidaati Donald Trumpi, kes jäi ellu.
USA Pennsylvania Buffalo Townshipi vabatahtliku tuletõrjeüksuse juht Corey Comperatore aastatetagusel fotol. Ta kaotas elu 13. juulil 2024 Pennsylvanias Butleris, kui tulistati vabariiklaste presidendikandidaati Donald Trumpi, kes jäi ellu. Foto: Buffalo Township Volunteer Fire Company via AP / Scanpix

USA vabariiklaste presidendikandidaati Donald Trumpi tulistati 13. juulil, kui ta pidas Pennsylvanias Butleris kampaaniakõnet.

Tulistamises kaotas elu Trumpi selja taga olnud kahe lapse isast ekstuletõrjuja 50-aastane Corey Comperatore, kaitstes oma naist ja tütart, kui 20-aastane Thomas Matthew Crooks tule avas.

«Ta on minu kangelane,» ütles tema naine Helen Comperatore New York Postile. «Ta ütles lihtsalt: «Kummarduge alla!» See oli viimane asi, mida ta ütles.»

USA president Joe Biden on pärast seda püüdnud Comperatore'i perekonnale kaastunnet avaldada, kuid Helen ütles, et ei taha temast midagi kuulda, teatab Daily Mail

Tagasi üles