Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 16. juuli: Lõvi mõtted on tööasjade juures, Kaksikutel on julged unistused

Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: www.pexels.com

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR

Sulle võib tunduda, et kolleegid teevad midagi valesti. Üritad neid õpetada ja õigele teele suunata, nemad aga näevad selles käsutamist.

SÕNN

Kipud oma arvamust teistele küllaltki jõuliselt peale suruma. Sulle tundub, et sul on õigus ja pead seda iga hinna eest ka tõestama.

KAKSIKUD

Ilmselt on sul julgeid unistusi, ent kas tihkad midagi teha ka nende ellu viimiseks, sõltub juba sinu enese tahtest.

VÄHK

Süvenemisvõime on hea, ent nappida võib taktitunnet. Koosolekutel võib kiskuda vaidluseks, mis halvemal juhul paisub sõnasõjaks.

LÕVI

Küllap on sinu mõtted tööasjade juures. See võib tuua lahkhelisid kallimaga, kes ootab sinult õhtul tähelepanu ja pühendumist.

NEITSI

Rahateema võib suhetesse lähedastega omajagu pinget tuua. Sina oled kokkuhoidlik ning teiste käitumine tundub priiskamisena.

KAALUD

Raamatupidamine tasub hoolsa pilguga üle vaadata. Seejuures ära lase end segada teiste kommentaaridest, tee järeldused iseseisvalt.

SKORPION

Ootused kallima suhtes on kõrged. Sinu suhtumised on aga välja kujunenud kasvatuse mõjul, need ei pruugi teise põhimõtetega haakuda.

AMBUR

Kui teed vaimset tööd, on süvenemisvõime suurepärane. Tööta täna pigem üksi, siis ei raiska sa aega ja energiat mõttetule vaidlemisele.

KALJUKITS

Võib tekkida soov järeltulevale põlvele rahateemaline jutlus maha pidada. Sul on tunne, et lapsed ei saa raha väärtusest õigesti aru.

VEEVALAJA

Keegi võib kogemata kombel tabada sinu hella kohta, viidates millelegi, mis toob meelde sinu jaoks valusad mälestused.

KALAD 

Päev ei sobi reisimiseks, liikluses võib tekkida ootamatuid olukordi. Et kõik hästi läheks, tuleb sul säilitada rahulik meel.

 
Tagasi üles