Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEO Teet Margna jagab südamlikku hetke koos tütrega: palju on vahepeal muutunud, aga laul on sama hea

Copy
Teet Margna
Teet Margna Foto: Toni Läänsalu

Viljandist pärit saatejuht ja teleprodutsent Teet Margna jagab vahvat klippi, kus koos tütrega teel oma kodulinna kantrimuusikat kuulab. Tegu on isa ja tütre jaoks olulise looga, mida tütar kord isale ka telesaates esitas. «See on minu ja isa laul. Mäletan, viis-kuus aastat tagasi suvel sõitsime autos Viljandi folgi poole ja laulsime seda,» meenutas Martine Margna möödnud aastal TV3 saates.

«Nagu aastal 2017, sõidame taas Viljandisse. Palju on vahepeal muutunud, aga laul on sama hea kui siis,» kirjutab telemees Teet Margna Instagrami postitatud armsa klipi juurde. Videos kuulavad ja laulavad Teet ja Martine kaasa kantriloole «Think of You».

Tegelikult on isa ja tütar ühe sarnase video juba filminud – seda 2017. aastal.

Eelmise aasta kevadel eetris olnud TV3 saates «Salalaul» tuli lugu «Think of You» samuti esitusele. Toona üllatasid Teetu kauni kantrilooga tema tütar Martine ja Hanna-Liina Võsa, etteaste ajal jooksis taustal just autos 2017. aastal ülesfilmitud klipp isast ja tütrest, mis Teedul muidugi pisarad silma tõi.

«See on minu ja isa laul. Mäletan, viis-kuus aastat tagasi suvel sõitsime autos Viljandi folgi poole ja laulsime seda. See kuidagi oli meil mõlemal peas ja isa võttis kaamera välja ja ütles, et nüüd teeme video,» meenutas Martine «Salalaulus». 

Tunamullu rääkis Margna Elu24-le Viljandi folgi ajal, et käib kodulinnas regulaarselt ja meenutas, kuidas kümmekond aastat tagasi esimest korda Viljandi folgile oma tütre tõi. 

 
Tagasi üles