Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kettagolfar Kristin Tattar sõuab peagi abieluranda: ma arvan, et tõeline ärevus tuleb alles siis, kui see päev on käes (1)

Copy
Kristin Tattar
Kristin Tattar Foto: Kermo Benrot

MDG Mediale antud intervjuus paljastas Tattar, et abielluvad Silver Lättiga augustis!

Septembri lõpus teatas Kristin Tattar, et tema samuti kettagolfi mängiv kallim Silver Lätt palus teda endale naiseks. «Mis tundus esmalt üks tavaline päev looduses, muutus ühtäkki minu elu ühe suurimaks üllatuseks,» avaldas Eesti edukaim naiskettagolfimängija Kristin, kes läks imelisel päeval kallimaga USAs Põhja-Carolinas asuvale Vanaisa mäele (Grandfather Mountain – toim) matkama.

Tippu jõudes langes tema kallim ühele põlvele: «Ja ta küsis mind endale naiseks. Ma ei osanud seda üldse oodata! Muidugi ütlesin jah!»

Vaata fotosid:

Äsja kihlunud kettagolfar Kristin Tattar kallimast: kohtudes olime väga erinevates elustaadiumites

Nüüd paljastas Tattar MDG Mediale antud intervjuus, et sõuavad abieluranda augustis. «Vähem kui kuu on jäänud!»

Lisaks ütles naine, et püüab pulmapäeva korraldamisega mitte stressi minna. «Arvan, et tõeline ärevus tuleb alles siis, kui see päev on käes. Ma arvan nii. Meil on palgatud pulmakorraldaja, kes hoolitseb kõige eest,» avaldas ta.

Vaata täispikka videolugu SIIT!

Peagi abieluranda sõudvad Tattar ja Lätt kohtusid 2016. aastal.

Üksteisega kohtumisest rääkis Kristin pikemalt 2020. aastal Pärnu Postimehele antud intervjuus. «See algas kuidagi kettagolfi liini pidi. Ma ei tea, ei olnudki sellist ahaa-momenti. See tuli loomulikult. Pärast 2016. aasta EMi sai meie lähem tutvus alguse. Meil on ühised huvid ja tekkis klapp,» rääkis ta mõned aastad tagasi.

Tagasi üles