«Keegi ostis publiku seast Mallukale ja Pärtelpojale tekiilat, mida nad lava peal jõid ja õhtu lõpus olid nad täiesti tahmas!» räägib eilset vestlusõhtut Pärnus külastanud Saara. «Lihtsalt see lõputu ropendamine ja teiste taga rääkimine!»

Saara-suguseid oli hotelli Strand kogunenud aga rohkelt ja ühtekokku kuulas vestlusõhtut umbes 150 inimest, kellest enamuse moodustasid naised. «Paar meest vast oli ka, aga mitte rohkem!»

Pärnu Strand hotelli konverentsisaal täitus eile õhtul rahvaga ja inimesi oli kohale tulnud nii palju, et Mariann Treimann (Mallukas) pidi tegema enne vestlusõhtu algust Instagrami postituse, milles palus inimestel lauda joogid juba varakult ära tellida, et vältida hiljem pika järjekorra tekkimist baarileti ääres.

Seda järjekorda külalistel aga vältida ei õnnestunud, sest enne ürituse algust oli baariletiäärne rahvast juba ummistunud. «Meie ei saanudki midagi tellida, sest järjekord oli juba nii pikk,» räägib Saara, kes väisas üritust koos sõbrannadega, «Positiivne oli see, et vesi oli tasuta!»