Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 12. juuli: Veevalaja kireleek võib lausa taevani lahvatada, Jääral on oht oma võimeid üle hinnata

Copy
Foto: Shutterstock

Rõõmsat reedet!

JÄÄR

Sul on oht oma võimeid ja võimalusi üle hinnata. Piirangud ei meeldi sulle, ent pead end siiski pidurdama ning järgima reegleid ja norme.

SÕNN

Mida rohkem üritad olukorda kontrollida, seda suuremat pinget see tekitab. Sul tuleb leppida sellega, et kõik maailmas toimuv ei sõltu sinust.

KAKSIKUD

Küllap on sinu ümber nõuandjaid, kes annavad soovitusi. Kuula nõuanded ära, ent suhtu neisse kriitiliselt ja vae oma otsuseid põhjalikult.

VÄHK

Maailm on põnev, ümberringi on palju huvitavat, mida proovida tahaksid. Sul on keeruline eesmärkidele keskenduda, tahad teha erinevaid asju.

LÕVI

Veenus on Lõvi märki jõudnud. Algamas on periood, mis sobib hästi suhete arendamiseks ja välimuse eest hoolitsemiseks.

NEITSI

Inimesed, kellega sul on ühised huvid ja eesmärgid, aitavad sinulgi omi eesmärke paika seada ja leida nendeni liikumiseks õiget teed.

KAALUD

Küllap toimub kiireid arenguid töises vallas. Sul tuleb olla paindlik ja muudatustega kaasa minna, üritades seejuures ka enda ideid esitada.

SKORPION

Avanevad uued huvitavad perspektiivid. Saad aru, mis suunas minna, mida peaksid õppima ja mida tegema selleks, et areneda.

AMBUR

Edu võib sinu ettevõtmisi kroonida nii isiklikus kui ka töises plaanis, ent silmas tuleb pidada üht – äri- ja armuasjad tuleb rangelt lahus hoida!

KALJUKITS

Nüüd näed võimalusi peamiselt isiklikus vallas, tähendagu see siis armuelu või laste tulevikuga seotud püüdlusi.

VEEVALAJA

Veenus ja Pluuto on vastasseisus, nüüd võib kireleek lausa taevani lahvatada! Hoidu ilusaid asju armukadedusega rikkumast!

KALAD 

Saladusi tuleb hoida. Praegu võib juhtuda, et sinu minevikust tuleb ilmsiks midagi sellist, mida sa meeleldi teistele ei avaldaks.

Tagasi üles