Galerii: Estonian Airi lennuki pardal esitleti uut moekollektsiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pikaajaliste kogemustega vormi- ja ametirõivaste turuliider AS Profline tutvustas Estonian Airi lennukis uut brändi, mis on loodud koostöös Eesti ühe tuntuma moedisaineri ja Kuldnõela 2012 laureaadi Tiina Talumehega.

ASi Profline juhatuse liige Tiina Pille: «Meil on suur rõõm teatada, et valminud on uus ülimalt naiselik kollektsioon, mille on Profline’ile disaininud moekunstnik Tiina Talumees. Kollektsioon on inspireeritud tänapäevasest naisest, kes oskab hoogsasse elurütmi põimida pühendumuse, paindlikkuse ja vastutustunde. Parim valik elegantsele ja laitmatu maitsega naisele, kes eelistab rutiinile loomingulisust ning soovib end tunda kaunina iga päev.»

Tiina Talumees koostöös Profline’iga võitis 2010. aasta suvel Estonian Airi pardapersonali vormiriietuse konkursi.

2011. aasta suvel valmisid stiilsed ja naiselikud Nordea Panga vormirõivad. Tiina Talumehe loomingut iseloomustavad naiselikkus, elegants ja luksus.

Ta julgeb anda oma loomingule klassikalise ja aegumatu joone, et rõivaid saaks kanda ka aastate pärast. Tiina Talumees Moestuudio loomingu austajate hulka kuuluvad paljud Eestis tuntud daamid.

Kevadsuvine kollektsioon «Profline by Tiina Talumees» saabub Profline’i kauplusesse (Veerenni 29, Tallinn) müügile 16. aprillil 2012.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles