Ingrid Tähismaa plaanib memuaare kirjutada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Tähismaa peas keerleb mõte memuaare kirjutada
Ingrid Tähismaa peas keerleb mõte memuaare kirjutada Foto: Reporter.ee

Tänases Kanal 2 saates «Tere õhtust!» oli külas endine «Kroonika» peatoimetaja Ingrid Tähismaa, kes rääkis oma praegustest tegemistest ning vihjas muuhulgas sellele, et plaanib hakata lähiajal memuaare kirjutama.


«Hetkel puhkan, tunnen elust rõõmu ja naudin vabadust, mida mul pole olnud väga kaua aega. Kodus on olla väga mõnus, olen koristanud ära oma maja kapid. Leidsin nii mõndagi huvitavat.»

«Ütleme nii, et mul on päris mitmeid mõtteid tekkinud mida hakata peale nende kappide sisuga, mida ma pole kümme aastat avanud. Need mälestused, mis sealt välja on koorunud, on tekitanud mu peas teatavaid mõtteid,» vihjas Tähismaa.

Kui tema käest küsiti otse, kas ta kavatseb hakata memuaare kirjutama, tekkis naise näole salapärane muie.

«Ei kinnita ega lükka ümber. Ei tahaks seda teemat rohkem kommenteerida,» ütles Ingrid, kes saate lõpus siiski lubas, et kogu värvikas info kodumaiste staaride kohta, mis aastate jooksul temani on jõudnud, leiab kunagi tee ka kõigi huviliste ette, tõenäoliselt siis raamatu kujul.

2007.aasta seltskonnasündmuseks number 1 Eestis pidas Tähismaa presidendiproua, Evelyn Ilvese, totaalset muutumist, midagi võiks nimetada lausa ümbersünniks.

Aasta luuseriteks võib tema sõnul nimetada näiteks Anna-Maria Galojani ja Ester Tuiksood, kuid samas on ajutised probleemid tema sõnul pinnavirvendus ja tulevikus võib samu inimesi ees oodata suur tõus.

Eeloleva aasta soovidest ja lubadustest rääkides oli Tähismaa napisõnaline.

«Ma ei anna uusaastalubadusi. Ma annan iga päev lubadusi ja üritan neid täita,» ütles ta ning andis saate lõpuks kõigile kaasmaalastele uusaastasoovituse: «Ärge laske kadedusel ja väiklusel enda üle võitu saada. Julgete päralt on maailm!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles