Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KLÕPSUD «Viimaseid päevi kolmekesi!» Keit Pentus-Rosimannus jagab armsaid perefotosid

Copy
Eesti Vabariik 106 kätlemistseremoonia Estonias. Rain Rosimannus ja Keit Pentus-Rosimannus.
Eesti Vabariik 106 kätlemistseremoonia Estonias. Rain Rosimannus ja Keit Pentus-Rosimannus. Foto: Eero Vabamägi

«Mõni päev on praeguses faasis juba keerukam. Iga füüsiline pingutus võtab üheksanda ootusekuu lõpuks vähemalt kaks korda rohkem aega,» jagab teist last ootav poliitik Keit Pentus-Rosimannus Instagramis. 

 

«Viimaseid päevi kolmekesi. Elevust jagub ja nagu üks korralik kaheaastane ikka, hoolitseb Iti Loretta selle eest, et kodune programm ei muutuks üksluiseks ja emme-issi püsiksid heas toonuses,» kirjutab Euroopa Kontrollikoja liige Instagrami postitatud armsa pildiseeria juurde.

Keit Pentus-Rosimannus nendib, et mõni päev on praeguses faasis juba keerukam.

«Iga füüsiline pingutus – no näiteks maast mingite hädavajalike riiete korjamine või jalgratta järel sörkimine – võtab üheksanda ootusekuu lõpuks vähemalt kaks korda rohkem aega. Aga suurema osa ajast olen igasuguste reservatsioonideta lihtsalt elule lõpmatult tänulik!»

Veebruaris tuli avalikuks, et Keit Pentuse ja Rain Rosimannuse pere, kus täna kasvab kaheaastane Iti Loretta, saab lisa. «Oleme ootusajaga umbes poole peal ja elevust on kindlasti väga palju,» sõnas Keit presidendi vastuvõtul, kus uudis sai avalikuks.

Tagasi üles