Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«KAS TÕESTI???» Anvar Samosti säuts vallandas sotsiaalmeedias möllu, vaiki ei ole ka Toomas Hendrik Ilves (4)

Copy
Foto: Eero Vabamägi / Kuvatõmmised

«See oleks mõnus teisipäevane joomismäng – iga Samosti bloki peale pits!» naljatatakse Xis pärast seda, kui ERRi uudiste- ja sporditoimetuse peatoimetaja Anvar Samost säutsus, et «kõik lollid, kes närvidele käivad, saavad täna bloki».

Samost nentis toimetusele, et kõnealune säuts ei olnud vastuseks ERRi suhtes tulnud kriitikale, kui avaldasid mõned päevad tagasi intervjuu Aivo Petersoniga.

Mõned päevad tagasi avaldas rus.err venekeelse intervjuu riigireetmises süüdistuse saanud Aivo Petersoniga. Ei möödunud kaua, kui Xis (endine Twitter) langes kriitika osaliseks nii ERR kui ERRi uudiste- ja sporditoimetuse peatoimetaja Anvar Samost.

«Mõtlemapanev, et ERRi uudistetoimetuse juht annab vabalt eetrit Putini massimõrva õigustavale riigireeturile ja samal ajal sildistab ja suukorvistab tavalisi eestlasi,» säutsus näiteks üks. Teinegi imestas: «Loen seda uudist ja tõesti ei saa aru. Millise mõtteprotsessi tagajärjel leidis rahvusringhäälingu uudistetoimetus, et on hea mõte avaldada feelgood-nädalalõpuintervjuu riigireetmises süüdistatava Aivo Petersoniga?»

Mõni hetk hiljem säutsus ERRi uudiste- ja sporditoimetuse peatoimetaja Anvar Samost Xis: «Igaks juhuks mainin, et kõik lollid, kes närvidele käivad, saavad täna bloki.» 

See aga vallandas omakorda tormi. «ERRi reaktsioon kriitikale on tõeline meistriklass!» nenditi Xis. 

Enamik lähenes aga huumoriga:

Anvar Samost sõnas toimetusele, et furoori tekitanud säuts ei olnud kuidagi seotud Aivo Petersoniga. «Minu postitused Twitteris ei puutu ERRi ja nende lugemine ei ole kellelegi kohustuslik,» lisas ta.

Sellegipoolest ei jätnud võimalust sõna võtta kasutamata ka Toomas Hendrik Ilves, kes säutsus:

Märksõnad

Tagasi üles