Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 10. juuli: tööülesanded köidavad Veevalaja tähelepanu, Kaladel ei ole mõtet end silmini töösse uputada

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Insta_photos/Shutterstock

Toredat kolmapäeva!

 

JÄÄR

Muretult kulgedes oled ehk perega seotud kohustused veidike tagaplaanile jätnud. Keegi lähedastest ootab pikisilmi külla.

SÕNN

Tarkust on sul omajagu, ent teadmisi pole iialgi ülearu. Sul on vaja infot koguda. Suudad teavet kenasti süstematiseerida.

KAKSIKUD

Tekib vajadus materiaalsetele asjadele tähelepanu pöörata. Ehk pead tõdema, et taskud kiiresti tühjenenud, on vaja tõhusamalt teenida.

VÄHK

Päikese ja Saturni trigooni mõjul oled täna asjalik ja distsiplineeritud. Mingid olulised asjatoimetused õnnestub ära teha.

LÕVI

Oled palju inimeste keskel viibinud, suhelnud, kontakte loonud. Ehk oled pisut väsinud, vajad aega üksi olemiseks ja patareide laadimiseks.

NEITSI

Heade sõprade olemasolu on äärmiselt oluline. Avastad, et sa polegi jõudnud kõigiga neist kohtuda. Võta see plaani.

KAALUD

On võimalik särada valdkonnas, milles oled tugev ja tark. Karjääri edendamine õnnestub hästi, sest oled omas elemendis.

SKORPION

Astu veidike kõrvale tavapärasest tegevuste rattast. Sul on vaja end pisut tuulutada, vaheldust leida ja silmaringi avardada.

AMBUR

Kui sind valdab rahulolematus, tasuks võtta aega iseenda jaoks. On vaja julge ja ausa pilguga peeglisse vaadata.

KALJUKITS

Soovid end armastava partneri kõrval turvaliselt tunda. Kui oled üksik, pane vaim valmis – on hea võimalus kaaslase leidmiseks.

VEEVALAJA

Tõsised tööülesanded köidavad tähelepanu. Sul tasub igapäevaseid kohustusi hoolikalt täita ning tervise eest korralikult hoolt kanda.

KALAD

Ei ole mõtet end silmini töösse uputada, elamine tähendagu ka vaheldust, lõbu, mängu ja naeru! Ära pelga veidike lapsik olla!

Tagasi üles