Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

TEADVUSE KAOTUSENI? Ida-Virumaa bussijuht hakkas jalaga ust löönud naist kägistama (13)

Copy
Ühismeedias levib šokeeriv video. Taustal olev foto on illustratiivne.
Ühismeedias levib šokeeriv video. Taustal olev foto on illustratiivne. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik / Kuvatõmmised videost / Elu24 kollaaž

Ühismeedias on jagatud šokeerivaid kaadreid Jõhvi bussijaamast. Video põhjal jääb mulje, et bussijuht läheb bussiust löönud naisele kätega kallale, kägistab teda nii kõvasti, et viimane kaotab teadvuse, kergitab tehtu järel püksirihma ja ütleb midagi. Rahvas on olukorra suhtes skeptiline ning mõned on astunud bussijuhi kaitseks välja. 

Bussifirma sõnul on juhtunu täpsed asjaolud selgitamisel ja nad on valmis koostööks politseiga, kes alustas kriminaalmenetlust. «Sõltumata põhjustest on selline teguviis ja käitumine absoluutselt lubamatu,» märkis Go Busi juhatuse liige Andrei Mändla.

 

Teisipäeval ilmus ühismeediasse esmaspäeval, 8. juuli õhtul filmitud šokeeriv video sellest, kuidas Jõhvi bussijaamas läheb Jõhvi-Sillamäe liinil sõitva bussi number 50 juht naisele kätega kallale.

Kohtla-Järve, Jõhvi Facebooki gruppi postitatud videost näeb, kuidas naine taob rusikaga ja hiljem jalaga bussiust, mis on suletud. Järgmisel hetkel uks avaneb ja astub välja bussijuht, kes lükkab naise jõuga lähedusel asuvale pingile.

Tagasi üles