Õendusharidusega Irma Nool, kes on Tallinna Tervishoiu kõrgkoolis õpetanud tervishoiutöötajaid aastakümneid, alustas mõned aastad tagasi teekonda holistilise elu suunas. See on mõne arvates õdesid koolitava õppejõu puhul vastuvõetamatu. Nool rõhutab Elu24-le, et tava- ja alternatiivmeditsiin on üksteist täiendavad ja arsti juurde minekut tema mitte mingil moel ei keela. 

Kõrgkool avaldas Elu24-le, et Noole eraelu on neist eraldiseisev. «Noole tegevus alternatiivmeditsiini valdkonnas ei mõjuta kõrgkooli õppetöö kvaliteeti ega sisu,» ütles TTK kommunikatsioonjuht Tanel Murre. 

Enam kui 20 aastat tagasi alustas Irma Nool Tallinna Tervishoiu kõrgkoolis (TTK) tulevaste tervishoiutöötajate ja õdede õpetamisega. Neli aastat tagasi, pärast tütre siitilmast lahkumist, leidis Nool tee alternatiivmeditsiinini. 

Nüüd on Nool viimastel aastatel tegutsemas lisaks tööle kõrgkoolis ka veidi isiklikumal suunal ja nimetab end tervise- ja heaolu coach'iks. «Sul on tööalased või isiklikus elus väljakutsed? Olen kaaslaseks Sinu sisemiste ressursside avastamisel, et neid sinu soovide ja eesmärkide nimel reaalsuseks muuta,» lubab Nool oma Facebooki kontol enam kui aasta tagasi.