Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

NÄDALAPROGNOOS Nädalalõpp kisub väga tuliseks ja intensiivseks: võib juhtuda päris ettearvamatuid asju

Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on planetaarsed ühismõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 8. – 14. juuli 2024. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Viibimie kuutsükli päris alguses – õrnas noorkuus, mil energia hakkab tasapisi taas väljapoole pöörduma ja kasvama. See on alguste ja uute kompamiste aeg. Et uus kuutsükkel algas Vähi tähemärgis, tuleks praegu keskenduda eelkõige sellele, mis meid toidab ja hoiab. Nädala esimene pool on seekord õnneks planetaarsete aspektide osas väga toetav ning soosib eluolukordade stabiliseerumist.

Ent alates reedest kujuneb õhustik märksa intensiivsemaks ning üha rohkem tuntakse vajadust julgeteks ja impulsiivseteks tegudeks. Nädalalõpp nõuab isegi teatavat ettevaatlikkust, sest võidakse pea ees tundmatusse söösta, aga ka oma kontrollimatute impulsside ajel käituda. Samas näitab see energia, et ollakse vägagi valmis oma soovide nimel tegutsema. 

Planeediseisud nädalapäevadel 

Esmaspäeval on Merkuur sekstiilis Jupiteriga ja Veenus sekstiilis Uraaniga, tuues suhtlemisse avatust ja lootusrikkust. Õhus on palju uusi võimalusi ning kõik saab alguse muutustest oma mõtlemises ja eneseväljenduses. Praegu tuleks valida positiivsem ja avatum suund. Sõbrad on sellisel ajal head toetajad ja innustajad. Uued kontaktid, mis nüüd tekivad, on soodsad. 

Neljapäeval jõuab Päike trigooni Saturniga ja Veenus trigooni Neptuuniga. See saab olema jällegi väga harmooniline päev, mil ühelt poolt on võimalik mõelda ja tegutseda praktiliselt ning kõiki oma tegevusi stabiliseerida, aga teiselt poolt on süda avatud ning osatakse olla kaastundlikumad ja empaatilisemad. Unistused on aktiveeritud, kuid samal ajal ka võime leida praktilisi viise, kuidas nende suunas liikuda. 

See energia võib isegi kutsuda oma südamesoove teostama, kasvõi esimest sammu tegema. Suhetele on see aeg väga soodne, sest on näha, et hingeline armastus leiab väljenduse ka materiaalsel tasandil. On suurepärane aeg kallimaga tulevikuplaane teha, oma soovidest ja unistustest rääkida ning samal ajal ka neid realiseerida. Head suhted saavad selles energias veel palju tugevamaks. Keerulistesse suhetesse on võimalik tuua ajutist leevendust. 

Reedel jõuab aga Veenus opositsiooni Pluutoga ning see võib minna kahes erinevas suunas. Siin käivitub tugev kirg ja soov saada endale see, mille järele on igatsus või iha. Emotsioonid võimenduvad ning tõukavad inimesi tegudele. Kes tegeleb loominguga, võib saada suure laengu ning suunata selle oma kunsti. Armuelus võidakse kogeda teravaid tippe. Ent võib ka juhtuda, et kerkivad üles keerulisemad tunded, nagu näiteks armukadedus, soov kontrollida ning hirm kaotada. 

Inimesed, kes tunnevad, et neile ei anta (või tahetakse võtta ära) just seda, mida nad kõige rohkem soovivad, võivad nüüd kergemini ülereageerida ning püüda olukorda oma tahte ja jõuga muuta. Siin võib kerkida üles alateadlik hirm kaotada just seda, mida kõige enam väärtustatakse. 

On vägagi tõenäoline, et tunded lähevad reedel pulbitsema, ning mis suuna see täpsemalt võtab, see sõltub juba muudest asjaoludest. Ent selle taevaseisu sügavam eesmärk on puhastada meid liigsest klammerdumisest ja omamissoovist ning liikuda lähemale tõelisele armastusele. 

Nädalalõpul kogeme juba ka lähenevat Marsi ühendust Uraaniga Sõnnis 26°19’, mis läheb täpseks küll alles esmaspäeval. See taevaseis tekib korra iga kahe aasta tagant ning toob sisse mingisuguse uue suuna meie tegevuses. See kutsub eksperimenteerima, katsetama ja tundmatusse sukelduma. Tegu on väga elektrilise energiaga ning sel ajal võib toimuda suuremaid muutusi ka ilmas. 

Marsi ühendus Uraaniga sarnaneb ilutulestiku energiale, ent misiganes impulss siis tekib, tuleb see sama kiiresti kui läheb. Inimesed, kes on mingil põhjusel pinge all või kes tajuvad, et neid piiratakse ja kontrollitakse, võivad muutuda sel ajal ebatavaliselt mässumeelseks ja ekstsentriliseks. 

Ent selle seisu positiivne mõju väljendub julguses murda välja vanadest harjumustest ja süsteemidest. Tuleb lihtsalt olla valmis, et asjad juhtuvad väga kiiresti, ootamatult ja võib-olla isegi šokeerivalt. 

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval kell 09.03–16.48 (Kuu siseneb Neitsisse)

Reedel kell 04.54–05.07 (Kuu siseneb Kaaludesse)

Pühapäeval kell 01.48–17.53 (Kuu siseneb Skorpionisse)

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui eesmärk pole just midagi tühistada.

Siit saad teada lähemalt Kuu tühikäigu kohta!

Retrograadsed planeedid

Pluuto on retrograadis 2. maist kuni 12. oktoobrini.

Saturn on retrograadis 29. juunist kuni 15. novembrini.

Neptuun on retrograadis 2. juulist kuni 8. detsembrini.

Siit saad teada lähemalt planeetide retrograadsuse kohta

Tagasi üles