Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Evelin Ilves pani enda riided müüki: nende seas Tiina Talumehe disainitud skandaalse jaki (1)

Copy
Ilvesed Briti kuninganna Elizabeth II Tallinna visiidi ajal Kumu külastamas.
Ilvesed Briti kuninganna Elizabeth II Tallinna visiidi ajal Kumu külastamas. Foto: LIIS TREIMANN / Scanpix

Evelin Ilves paiskas müüki muu hulgas skandaalse Tiina Talumehe toorsiidist jaki, mida ta kandsid kuninganna Elizabeth II Eesti visiidi ajal. «Tuulutan kappe nii, nagu iga teine korrast ja puhtusest hooliv kodanik,» nentis Ilves toimetusele.

Evelin Ilves on populaarsesse müügiportaali Yaga riputanud mõned päevad tagasi üles hulganisti riideid, mis uusi omanikke ootavad. «Seoses kolimisega tuulutan kappe ja teen uuele ruumi. Paku julgesti oma hind, mis sulle sobib! Peaasi, et asjad uue elu leiavad!» reklaamib Ilves enda profiilil. Sealt leiab erinevaid kleite, seelikuid kui ka mööblit.

Teiste seas on Ilves müüki pannud ka kõmu tekitanud Tiina Talumehe disainitud jaki, mida endine esileedi kandis 2006. aastal, kui kuninganna Elizabeth II käis Eestis visiidil. «Toorsiidist jakk, disainer Tiina Talumees,» täpsustab Ilves jakikese juures, mille eest küsib 99 eurot.

Toimetusele sõnas Ilves, et tuulutab kappe nii, nagu iga teine korrast ja puhtusest hooliv kodanik. Rohkem ei olevat tal midagi öelda.

Müüki paisatud skandaalne jakk.
Müüki paisatud skandaalne jakk. Foto: Kuvatõmmis Yaga keskkonnast

Toona sai Ilves aga kõnealusel visiidil kantud rõivaste, ka selle jaki eest, korraliku kriitika osaliseks. Tiina Talumehe esileedile disainitud kleite peeti maitsetuks ja lausa etiketivastaseks.

2019. aastal saates «Nähtus nimega Evelin» tunnistas Ilves, et ei saa isegi aru, kuidas teda selliseks disainiti ja kuidas ta lasi sel kõigel juhtuda. «Mul ei ole kedagi süüdistada, ise panin, keegi teine ei toppinud seda.» Toona tunnistas ta, et oli ajaleheveergudel ilmunud piltidest šokeeritud. «Ma ise ei kujutanud üldse ette, et see kõik nii hull on.»

Tagasi üles