Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 8. juuli: Kaksikutel on hea aeg vaimse töö tegemiseks, Skorpionil on asjaliku meeleoluga päev

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Mõnusat uut nädalat!

JÄÄR

Tunned end töönädala algul värske ja reipana! Oled valmis seiklustele vastu minema ja maailma parandamisse panuse andma.

SÕNN

Aeg selleks, et oma ala parimatelt spetsialistidelt nõu küsida. Näiteks kui vajad juriidilist nõustamist, otsi üles asjatundjad.

KAKSIKUD

Vaimse töö tegemiseks on aeg hea. Info hankimine edeneb täna eriti sujuvalt – justkui iseenesest jõuab vajalik teave sinuni.

VÄHK

Tasub tööle pühenduda, rahaasjad keskendunult üle vaadata, raamatupidamine korda seada. Arutelu ülemusega kulgeb asjalikus toonis.

LÕVI

Merkuuri ja Jupiteri sekstiil loob soodsad võimalused läbirääkimiste pidamiseks ning soosib edasiviivat, eesmärgipärast suhtlust.

NEITSI

Vastused olulistele küsimustele saad siis, kui jätad kaine mõistuse natukeseks kõrvale ja kuulad oma südame häält.

KAALUD

Hea aeg kohtumiste, koosolekute või koolituspäeva korraldamiseks. Toimub elav ja edasiviiv mõttevahetus, koostöös sünnivad parimad ideed.

SKORPION

Asjaliku meeleoluga päev, mil õnnestub ülemusega tähtsatest asjadest rääkida. Pigem on tegu töö korraldamise ja planeerimise küsimustega.

AMBUR

Mõtete sõnadesse sättimine õnnestub täna erakordselt hästi. On hea päev kirjatöö tegemiseks või esinemiseks, kellegi veenmiseks.

KALJUKITS

Olulised läbirääkimised tööasjus peaks sujuma tõhusalt. Luubi alla tasub võtta raamatupidamine ning asjaajamine asutustega.

VEEVALAJA

Enne töö, pärast lõbu! Oled kindlalt kahe jalaga maa peal ja sead asjad tähtsuse järjekorda, keskendudes kõige olulisematele kohustustele.

KALAD

Kui vajad infot, siis kõige lihtsam on seda saada siis, kui pöördud julgelt otse nende isikute poole, kes seda valdavad.

 
Tagasi üles