Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 6. juuli: Lõvi minevikust võib päevavalgele tulla mingi saladus, Veevalaja on mõjutatav ja haavatav

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Toredat nädalavahetust!

 

JÄÄR

Sul on aeg pühenduda koduste asjade planeerimisele. Nädalavahetus annab võimaluse asju kallite inimestega kiirustamata arutada.

SÕNN

Tunned, et mingit infot napib. Pead midagi õppima või kelleltki abi küsima. Planeeri, millise spetsialisti poole pöörduda.

KAKSIKUD

Probleemiks rahaasjus võib saada see, et teised sind mõjutavad. Sisimas tunned, et see, kuidas majandad, on sinu isiklik asi.

VÄHK

Vähi märgi noorkuu mõjul on hea aeg planeerimiseks, ent mitte veel tegutsemiseks. Pane kirja soovid, vaata julgel pilgul tulevikku.

LÕVI

Minevikust võib päevavalgele tulla mingi saladus. Sul ei jää muud üle, kui teemaga tegeleda, et saaks selle täielikult lahendada.

NEITSI

Mõtle, kas sinu sõprussuhted toimivad võrdsetel alustel, kas annad ja saad sama palju ka vastu. Suhtle nendega, kes sulle jõudu annavad.

KAALUD

Planeeri, kuidas saaksid töö kaudu ennast arendada, jõuda eesmärkideni. Ära lähtu seejuures teiste arvamusest, vaid enda sisetundest.

SKORPION

Hinda kriitilise pilguga oma teadmisi ja oskusi – mis on sinu nõrgad küljed, mille täiendamisele peaksid pühenduma?

AMBUR

Võid seista silmitsi sügaval hingepõhjas peitunud hirmuga. Sellele otsa vaadates leiad ehk tee, kuidas hirmuga toime tulla.

KALJUKITS

Armastus on sinu järgneval paaril nädalal teema number üks. Seega mõtle, mida saad teha selleks, et suhe kalli inimesega süveneks.

VEEVALAJA

Oled mõjutatav ja haavatav – kellegi lausutud märkus võib haiget teha. Pead suutma paksu nahka kasvatada, ärritumine ei ole tervisele hea.

KALAD

Vajad võimalusi loominguliseks eneseteostuseks. Ära suru maha sisemisi soove, ära lükka asju edasi. Enda jaoks tuleb aega võtta.

 
Tagasi üles