VIDEO Carola Madise lapsepõlve unelm sai juhuslikult tõeks: mõtlesin, et nüüd on väikese Carola kõik unistused täitunud (1)

Elu24
Copy
Carola Madis
Carola Madis Foto: Duo Media

Hiljutine Raadio Duo päevateema, milles küsiti kuulajatelt nende unistuste kohta, tõi esile mitmeid põnevaid ja inspireerivaid lugusid. Ka saatejuht Carola Madis jagas kuulajatega oma isiklikku kogemust, kuidas tema lapsepõlve unistus kohtuda maailmakuulsa poistebändiga teoks sai.

Carola Madis meenutas saates, et üks tema suurimaid unistusi oli kohtuda tol ajal kõikide tüdrukute lemmiku, menuka ansambli Backstreet Boysi liikmetega. «Kui mina meenutan oma lapsepõlve unistust, siis minu üks suurimaid oli kunagi Backstreet Boysiga tutvuda. Ja mul õnnestus see, sest aastal 2008 nad tulid Eestisse esinema ja ma läksin koos «Reporteriga» sinna kohale ja tegin nendega intervjuu,» jagas Madis oma mälestust raadiokuulajatega.

Saatejuht jätkas lugude rada, kuidas tema kohtumised bändiga ei piirdunud ainult selle ühe korraga. «Eriti huvitav kokkusattumus on see, et kui ma läksin umbes pool aastat hiljem Ameerikasse ja jalutasin seal Hollywoodis ringi ning jõudsin ristmikuni, kus autod jäid seisma, et inimesed saaksid üle tee minna. Esimeses autos, mis seal nurga peal seisis, oli Backstreet Boysi laulja AJ. Ja umbes paar kuud hiljem sattusin ma temaga ühele peole, see tähendab seda, et ma olin temaga juba kolm korda kohtunud,» rääkis ta.

Ent Madise jaoks oli siiski suurim üllatus veel ees.

Carola peigmees oli sel ajal ansambli Black Eyed Peas produtsent ning klahvpilli- ja trompetimängija Printz Board. Ta on andnud oma panuse paljude maailmakuulsate laulude loomisesse, sealhulgas hittidesse nagu «Where Is the Love?», «Let's Get It Started» ja «Meet Me Halfway». Lisaks on ta koostööd teinud näiteks selliste artistidega nagu Justin Timberlake, Selena Gomez ja John Legend.

Kui Carolal tuli peigmehega jutuks, et Printz on töötanud ka Backstreet Boysiga, soovis mees teha Carolale erilise üllatuse ja kutsus ta poistebändi ninamehe AJ tema sünnipäevale. «Ta laulis mulle «I Want It That Way» sünnipäevalauluks ja siis ma mõtlesin küll, et nüüd on väikese Carola kõik unistused täitunud,» meenutas Madis rõõmuga.

Vaata videot kõnealuselt sünnipäevapeolt:

Osale Raadio Duo vestlustel

Saatejuhid Carola Madis, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Kristel Aaslaid kutsuvad kuulajaid raadiojaama päevateemades kaasa rääkima. «Iga päev esitatakse kuulajatele uus küsimus või teema, millele saab omapoolseid tõdemusi lisada raadiokanali Instagrami vahendusel. Meie saate lühikese ajaloo jooksul on see lähenemine leidnud palju lõbusat ja positiivset vastukaja. Koos kuulajatega on veel ägedam raadiosaadetet teha,» lisas Madis.

Kuula meeleolukat klippi järele:

Tagasi üles