RAHAS POLE KÜSIMUS! Õllesummeri staarid saabuvad Eestisse eralennukitega

Elu24
Copy
Scooter
Scooter Foto: Erakogu

Homme algava Õllesummeri esimesed staarid Scooter ja Loboda saabuvad Tallinnasse eralennukitega. Tehnomuusika lipulaev Scooter astub festivali pealaval üles homme ja Ukraina popmuusika supertäht Loboda neljapäeval.

Nii Scooter kui Loboda toovad festivali pealavale keerulise ja vaatemängulise produktsiooni. Loboda paneb lisaks ka suurt rõhku tantsusõule, Scooter püro-vaatemängule.

Scooter ja Loboda on korraldajale esitanud mahukad nõudmiste nimekirjad.

Scooter üllatas korraldajaid nii mõneski plaanis. Nii soovib artist lava taha rosinakeeksi ja täielikult varustatud DJ-setup'i. Artistil on kombeks enne lavaleminekut mängida isekeskis muusikat ning vajab selleks parimat tehnikat.

Eraldi on välja toodud rida tingimusi ruumide dekoreerimisel. Muu hulgas ei tohi mingil juhul kasutada neoonvalgusteid ja sinist värvi vaipa. Valgustus peab olema reguleeritava tugevusega ning lisaks on vaja ka lõhnaküünlaid.

Homme algava suurfestivali üheksal laval esinevad Tanel Padar, Maarja-Liis Ilus, Estonian Voices, Singer Vinger, Släm, Põhja-Tallinn, Karl Killing, Grete Paia ja Púr Múdd, Bombossa Brother ning paljud teised.

Märksõnad

Tagasi üles