OOTAMATU PÖÖRE «Olete ikka kuradi südametud vennad...» Sotsiaalmeedias astusid inimesed väidetavalt koera alla ajanud autojuhi kaitseks välja

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy
Saaremaal aeti koer alla. Õnnetuses osalenud autost jäi maha numbrimärk.
Saaremaal aeti koer alla. Õnnetuses osalenud autost jäi maha numbrimärk. Foto: Erakogu

Eile õhtu tehti sotsiaalmeedia postitus, kus otsitakse kontakti punase Mercedese omanikuga, kes väidetaval ajas Saaremaal autoga koera alla. «Minu käes on su numbrimärk!» Ootamatult on inimesed kommentaariumis asunud autojuhti kaitsma ning süüdistavad koeraomanikku hooletuses. «Ise oled süüdi!» Koeraomanik rääkis Elu24-le, mis tegelikult juhtus. «Ta ei peatunud, vaid sõitis edasi!»

«Hei, sina, punase mersu omanik! Ajasid mu koera Kangruseljal alla. Minu käes on su numbrimärk, kontakteeru minuga!» seisab Facebooki tehtud postituses, mille juurde on lisatud pilt auto numbrimärgist Saaremaa loomakliiniku ukse taustal.

Kui vaadata aga postituse kommentaare, võib nende lugemisest lausa šoki saada. Enamik kommenteerijaid on hakanud süüdistama koeraomanikku. «Hea postitaja. Kui su koer jalutas vabalt ringi (sõiduteel, kaasaarvatud servituudiga üldkasutatav tee). Ehk väljasool sinu kinnistupiire ja ilma rihmata. Oled selles kahjuks ise süüdi. Sõiduki omanikul on võimalik pöörduda kindlustuse poole ja lasta auto korda teha. Seejärel võtab kindlustus teiega ühendust ja peate tasuma kindlustusele tekkinud kahjud,» kommenteerib Raido.

Tagasi üles