FESTIVALI KAART Kuidas tulla, olla ja parkida Õllesummeril

Elu24
Copy
Foto: Glorija Gilden

Vaata Õllesummeri lõbusat kaarti ja saa teada, kus miski festivalil asub ning kus saavad autoga tulijad parkida. Täna ja homme saab festivali passe vahetada käepaelte vastu enne suurüritust, vältimaks järjekordi väravates.

Elektritõukeratestega tulijad peavad meeles pidama, et rattaid ei saa parkida lauluväljaku vahetusse lähedusse, vältimaks ummistusi festivali Oru ja Mere väravates ja lähiümbruses. Kogu ühistransport töötab tavapärases režiimis, seega soovitab korraldaja kohale tulla kas bussiga või jalgsi. Lauluväljaku ümbruses liiklejatel tuleb jälgida tähelepanelikult ajutisi kiiruse- ja parkimispiirangute märke.

Külastajad, kes siiski tahavad tulla festivalile autoga, saavad seda teha Mäe ja Mere väravate parklates rakenduse SNABB kaudu. Mäe värava parklasse saab soetada auto päevapileti (15 eurot) ka eelnevalt siit: https://ollesummer.ee/parkimine/   Mere värava parklasse saab päevapileti soetada ainult kohapeal ning see maksab 25 eurot. Autopilet kehtib vastava päeva kella 17st järgmise päeva kella 12ni.

Vaata autoparklate joonist siit:

Foto: Õllesummer

Esmakordselt Eesti suurürituste ajaloos saab järjekordade vältimiseks vahetada Õllesummeri pass käepaela vastu kahel päeval enne suurüritust – 1. ja 2. juulil. Vahetuspuntid on mõlemal päeval avatud kell 11–20 Tallinna lauluväljaku Oru väravas ja restorani Pomo terrassil, aadressil Pärnu mnt 3.

Korraldaja paneb südamele, et territooriumile ei saa sisse oma söögi ja joogiga, terariistadega, klapptoolidega, vihmavarjudega ja muude asjadega, mis võivad teisi inimesi segada. Festivali väravast ei saa sisse selfie stick'id, professionaalset õlatuge või statiivi nõudvate videokaameratega- ja profifotokaameratega, milleks loetakse ärakeeratava objektiiviga kaameraid. Samuti on keelatud droonid.

30 aasta juubelit tähistav Õllesummer toimub 3.–6. juulini Tallinna lauluväljakul. Nelja päeva jooksul esineb lavadel üle 70 artisti. Festivalile luuakse üheksa eri stiiliga lava ning lisaks mitmeid meelelahutusalasid nagu saunaala, Tivoli, lasteala ja benji-hüpe. Merepoolne peaallee täidetakse rahvusköökide ja foodtruck-alaga.

Tagasi üles