VÄLDI JÄRJEKORDI Õllesummeri passid saab käepaelte vastu vahetada kaks päeva enne festivali algust

Elu24
Copy
Foto: Õllesummer

Esimest korda Eesti suurürituste ajaloos saab järjekordade vältimiseks vahetada Õllesummeri passi käepaela vastu kahel päeval enne suurüritust – 1. ja 2. juulil. Vahetuspunktid on mõlemal päeval avatud kella 11–20ni Tallinna lauluväljaku Oru väravas ja restorani Pomo terrassil aadressil Pärnu mnt 3.

«Tahame sisenemise festivalile lihtsamaks ja kiiremaks teha,» kommenteeris uut süsteemi Õllesummeri peakorraldaja Sten-Erik Jantson. «Kui muidu peab festivalile tulija ootama järjekorras, et saada kassast käepael, siis nüüd saab ta otse väravasse minna,» lisas Jantson. «Kõik, mis on vaja teha, on tulla ostetud passiga kas läbi südalinna või Oru värava vahetuspunktist,» mainis festivali peakorraldaja.

Õllesummer toonitab, et käepaelte vastu saab enne festivali vahetada ainult nelja päeva passid, mitte ühe päeva piletid. Passide vahetamiseks tuleb ette näidata olemasolev pilet kas nutitelefonis või prinditud kujul.

30. juubelit tähistav Õllesummer toimub 3.–6. juulini Tallinna lauluväljakul. Nelja päeva jooksul esineb lavadel üle 70 artisti. Festivalile luuakse üheksa eri stiiliga lava ning lisaks mitmeid meelelahutusalasid nagu saunaala, Tivoli, lasteala ja benji-hüpe. Merepoolne peaallee täidetakse rahvusköökide ja foodtruck-alaga.

Tagasi üles