«Ma ei taha anda inimestele ära midagi endale nii kallist, et nad saaksid mulle haiget teha,» lausub lauljana avalikkuse huviorbiiti saabunud Desiree Mumm. Paratamatult tekib küsimus, mis on need jagamata küljed Desiree ideaalseks loodud ja hästi hoitud fassaadi taga? Ja veel enam, kas eeskujulike saavutuste järel, mille sekka kuulub diplomaadikarjäärini teed sillutav magistrikraad, saab Desireed tulevikus näha poliitiku rollis?

«Ainult sina ja mina, keegi teine ei saa teada,» laulis 19-aastane Desiree Mumm 2018. aastal Eesti Laulu konkursil. Sellest otseselt Desiree edulugu alguse ei saanud, kuid küllap jäi ta nimi nii mõnelegi siiski meelde.

Suurema avalikkuse ette sattus Desiree kaks aastat hiljem, 2020. aastal, mil ilmusid esimesed artiklid ka Elu24 veergudel. Sealt edasi saabus TikToki-kuulsus, mis tõi endaga kaasa esimese näitlejatöö sarjas «Armastus». Kõige selle kõrvalt jõudis Desiree lõpetada kõrgkoolid, teha täiskohaga tööd ja sotsiaalmeediat, ning leida enda kõrvale inimese, kes teda tõeliselt mõistab.