Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Rauno Märks sai varajase sünnipäevakingi: 329 000 eurose Ferrari maitse sai suhu!

Copy
Rauno ja Evelin Märks.
Rauno ja Evelin Märks. Foto: Raul Mee

28. juunil tähistab enda sünnipäeva DJ ja Retro FMi raadiohääl Rauno Märks!

«Kuigi sünnipäev on alles homme, siis... see tänane hommik...» muljetab Retro FMi saatejuht Rauno Märks ühismeedias, jagades klippe sellest, kuidas tal õnnestus sõita hirmkalli Ferrariga.

«329 000 eurose Ferrari maitse sai suhu, aga miks te selle tagasi viisite? Kas ainult sellepärast, et mul oli roolis kitsas?» naljatas ta postituses, tänades südamest teiste seas nii abikaasat kui kaassaatejuhti Maris Kõrvitsat.

«Omg!» kommenteerib kõnealuse postituse all ka Rauno tütar.

Toimetusele lisas Rauno, et see oli tema esimene sportautoga sõitmise kogemus. «Kitsas oli, aga õnneks kestis sõit vaid veerand tundi,» nentis ta ja lisas naljatades: «kui sellist autot omada, siis ma saaksin igal hommikul 1-2 minutit unelisa, et tegelt mõtlemise koht. Aga muidugi - Ferrari on oma kuulsust ja sära väärt!»

«Ma tänan üllatuse tegijat, sõber Jonel Põldu ja tahan, et kõik kes seda uudisnuppu loevad, läheksid minu soovitusel 20. juulil Koppelmaa Toidufestivalile. Tehke inimesed talle see vastu kingitus palun!»

Alles mõned päevad tagasi tähistas raadiohääl tütre Li Heleeni 20. sünnipäeva. 

«Saabunud suvi ja Lii 20 aasta juubel on hoo sisse saanud!» kirjutas ta Instagrami postitatud armsate fotode juurde. Märkside peres sirgub kolm tütart: Mia Marii, Lii Heleen ja Keira Isabel.

Tagasi üles