VÕRUKAD MURES «Passib seal sillal ja vahib väkeseid tüdrukuid suu ammuli.» Kas tõesti luusib Tamula rannas pedofiil ringi? (2)

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy
Tamula rand.
Tamula rand. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Võrukate Facebooki gruppi ilmus kolmapäeval hoiatav postitus väitega, et Tamula rannas liigub ringi pedofiil. «Rõve lihtsalt, et keegi ei tea!» kirjutab postituse autor. Uurisime kellest jutt käib ning mis rannas täpsemalt toimub. «Kui inimesed tunnevad end avalikus kohas kellegi käitumisest häirituna, tuleks sellest teada anda numbril 112!» soovitab politsei.

«Võru rannas istub karistatud pedofiil ja vahib väikeseid tüdrukuid!» seisab hoiatavas postituses. Postituse kommentaare lugedes ei näi kohalikud aga hirmu tundvat ning usuvad, et postituse autor peab igaüht, kes rannas mõne lapse poole vaadata julgeb, kohe pedofiiliks. «Nii kindlas kõneviisis kohe. Kas enam ei tohigi väljas ringi vahtida, eriti kui mõni tüdruk ette satub. Siis kohe silmad kinni, muidu oled pedofiil?»

Muidugi oli ka neid, kelle sõnul tuleks igaks juhuks siiski jälgida oma lapsi vaatamata sellele, kas postituse autor räägib tõtt või mitte. Uurisime postituse autorilt endalt, keda ta seal rannas täpsemalt nägi ning miks ta oma väidetes nii kindel on. 

Tagasi üles