FOTOD JA VIDEO «Üks pilt räägib rohkem kui tuhat varest!» Viljandis Paalalinnas on kohalikud kahejalgsed tekitanud majade vahele prügimäe

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy
Viljandi, Eesti, 03.06.2021. Lääne tänava prügikastid.
Viljandi, Eesti, 03.06.2021. Lääne tänava prügikastid. Foto: Marko Saarm / Sakala

Paalalinna elanikud on sotsiaalmeedias tõstatanud üles neid juba mõnda aega häirinud probleemi. «See on kestnud juba liiga pikalt!» Prügikastide ümbrusesse visatud olmeprügi ei riiva mitte ainult silma, vaid meelitab kohale ka vareseid, kes olukorra veelgi hullemaks teevad.

«Üks pilt räägib rohkem kui tuhat varest,» seisab sotsiaalmeediasse tehtud postituses, mille juures on pilt Paalalinnas Lääne 6 maja juures asuvatest prügikastidest. Kuigi kollased prügikonteinerid on üsnagi suured ja neid on seal lausa mitu, näib nende ümbruses olevat rohkem prügi kui konteinerites endas.

Elu24 käis neljapäeval kohapeal asja uurimas ning kohalike probleem on igati mõistetav, sest lisaks koledale vaatepildile, tuleb silmitsi seista ka tugeva haisuga. Kui neljapäeva varahommikul oli vaatepilt üsna halb, siis mõni tund hiljem oli prügiauto ilmselt juba käinud ning pilt puhtam. Kahjuks oli ära korjatud vaid suurem prügi. Maas vedeles siiski hulganisti väikest prügi, kommipaberitest kassitoidu pakikesteni.

Tagasi üles