FOTOD Auto põõsas, päästjad ümber. Viimsis juhtus tankla juures liiklusõnnetus

Elu24
Copy

Kolmapäeva õhtul kella kuue paiku toimus Viimsis liiklusõnnetus, kus Mercedes-Benz sõiduauto põrutas otse põõsastesse. Politsei- ja piirivalveameti esindaja sõnab, et esialgsetel andmetel sõitis Mercedes-Benzi juhtinud 28-aastane mees ringteele, seal tekkis sõidukil probleem piduritega, mistõttu ei saanud pidurdada ja sõitis teelt välja.

 

«Õnnetus Circkle K juures. Liiklusmärk on maha sõidetud ja auto on põõsastes. Päästjad ja kiirabi ümber,» kirjeldab sündmuskohal viibiv lugeja. 

Päästeameti esindaja sõnul teatati kell 17.40 liiklusõnnetusest, kus auto sõitis ringteelt maha ja põrkas vastu puud Miiduranna ja Circle K piirkonnas.

«Esialgse info järgi sõitis Mercedes üle ringtee, peatudes põõsastes. Juht oli nähtavalt vigastusteta ja autos oli vähemalt kaks noormeest, kellest üks lahkus sündmuskohalt. Politsei saabus sündmuskohale ja juhtum anti üle politseile,» sõnab päästeameti esindaja. 

PPA esindaja sõnab, et esialgsetel andmetel sõitis Mercedes-Benzi juhtinud 28-aastane mees ringteele, seal tekkis sõidukil probleem piduritega, mistõttu ei saanud pidurdada ja sõitis teelt välja.

 
Tagasi üles