Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Tegime sõbralikule kiisule pai ja siis aeti ta alla!» Harjumaal asuva tankla juures sõideti väidetavalt tahtlikult kassile otsa

Copy
Kass Kusti, kes leidis õnnetu lõpu autorataste all.
Kass Kusti, kes leidis õnnetu lõpu autorataste all. Foto: Loomapäästegrupp MTÜ

Jaanipäev lõppes kurvalt mitme pere jaoks, kes nägid pealt kassi allaajamist Harjumaal Turba Olerexi tankla juures. Pealtnägijate sõnul aeti loom alla tahtlikult. «Arusaamatu manööver. Parkimiskohad olid tegelikult eemal, aga tema sõitis otse ukse kõrvale,» ütleb juhtunut pealt näinud Elle. Kass viidi kliinikusse, kuid tema elu ei õnnestunud päästa. 

Facebookis ringleb postitus, kus kirjeldatakse lugu, mis juhtus 24. juuni õhtul ja mida nägi pealt ka väike laps, kes südantlõhestavalt nutma puhkes. Küll aga väljendas ükskõiksust autoroolis olnud naine, kes kassile otsa sõitis ja pealtnägijate sõnul kohapealt lahkus. 

Haapsalu maanteel Turba alevikus asuva Olerexi tankla juures kõndis 24. juuni õhtul must kass Kusti, kes käis seal sageli külastajaid rõõmustamas. Loomakaitsja Heiki Valner kirjutab loomaveebis, kuidas Turba staarkass Kusti sellesama tankla juures õnnetu lõpu leidis. «Autosolijad kütust ei tankinud ja poes ei käinud. Milleks sinna siis üldse sõideti? Pealtnägijate kinnitusel tegi naisterahvast autojuht seda sihilikult ja tegu polevat juhusliku õnnetusega,» ütleb Valner lisades, et Loomapäästegrupp tegi politseile avalduse kriminaalasja algatamiseks.

Tagasi üles