VIDEOKLIPP Silvia Ilves pidi ootamatult kontserdi katkestama: see juhtus esimest korda elus!

Elu24
Copy
Luik resto pidulik avamine. Silvia Ilves.
Luik resto pidulik avamine. Silvia Ilves. Foto: Konstantin Sednev

«Kogu kontsert kujunes mu elu kõige põnevamaks elamuseks laval,» nendib tšellist Silvia Ilves tagantjärele, jagades videot sellest, kuidas keset kontserti kukkusid tal ära kõik poogna jõhvid.

«Esimest korda elus juhtus laval! Kontsert oli alles alanud – esitasin parajasti Loreeni «Euphoria» lugu, kui äkitselt kukkusid kõik poogna jõhvid ära!» kirjutab Silvia Ilves Instagramis. 

Ühismeedias jagas tšellist kõnealusest hetkest ka videoklippi.

«Tunnistasin, et lisa poognat mul võtta ei olnud, sest viimane on alles kättesaamisel pillimeistrilt,» nentis Silvia, lisades, et kaunile jaanikontserdile oli teda kuulama tulnud ligi 300 inimest.

«Selgus, et esireas oli kuulamas väike tšellotüdruk, kes oli valmis 20 minuti kauguselt kodust tooma poogna. Leppisime rahvaga kokku, et teeme 20 minutit pausi kohe praegu ning kui poogen tuleb, jätkub kontsert vaheajata. Kui paus oli välja hõigatud, tuli ligi üks tore viiulimängija viiulipoognaga. Mõtlesin – proovime! Mängisin ühe soolotšello loo rahvale – sobis! Kuniks oli saabumas pisike tšellopoogen, kuulas rahvas huviga programmiväliseid lugusid ning poognaid hakkas rahva seast tulema!» jagab Silvia. 

Hoolimata vahejuhtumist kujunes see kontsert Silvia sõnul tema elu kõige põnevamaks elamuseks laval. «Seda eelkõige tänu vastutulelikule, ülimalt vahvasti kaasa elavale publikule!»

Tagasi üles