Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 26. juuni: Sõnn saab midagi olulist teada, Neitsil on mitu asja korraga käsil

Copy
Foto: Jaanus Lensment

Meeleolukat kolmapäeva!

JÄÄR

Kui koduses elus on olnud stressi, siis võib see leevenduda. Tekivad uued võimalused ja positiivsed muudatused.

SÕNN

Võid midagi olulist teada saada või leida äkitselt lahenduse probleemile, mis on juba ammu kui kivi sinu õlgadel olnud.

KAKSIKUD

Soodne päev äriasjade käimalükkamiseks. Need uksed, mis tundusid olevat igavesti suletud, võivad nüüd tasahilju lahti minna.

VÄHK

Merkuuri ja Saturni trigooni mõjul on sinu mõtlemine selge ja kaine. Tee pikemaajalisi plaane ja alusta nende elluviimist tasapisi.

LÕVI

Minevikust on mõndagi õppida. Ka raskeid hetki ja valusaid läbielamisi ei tasu unustada – neid analüüsides saad targemaks ja tugevamaks.

NEITSI

Tegemist on palju. Isegi kui tahaksid, poleks sul võimalik asju ühekaupa teha, paratamatult on korraga mitu tööd pooleli.

KAALUD

Võid leida endale mõttekaaslase, ehk isegi hingesugulase, kellega koos sul õnnestub tulevikus suuri tegusid teha.

SKORPION

Oled aktiivses tegevuses. Pead arvestama paljude asjaoludega ja tegema tähtsaid valikuid. Tee neid kuulates nii mõistuse kui ka südame häält.

AMBUR

Päev soosib uude teemasse süvenemist, teadmiste omandamise alustamist uues valdkonnas. Mõttelend viib sind kõrgele ja kaugele.

KALJUKITS

Kui saad, võta päev enda jaoks, tegele asjadega, mis on sulle eriti hingelähedased. Või suhtle kellegagi, kes sind hästi mõistab.

VEEVALAJA

Tähelepanu on pigem partneri soovidel ja vajadustel. Kui teda hästi mõistad, mõjub see suurepäraselt teie suhte arengule.

KALAD 

Ole üksi – seda selleks, et ennast analüüsida. Vastused kõikidele küsimustele on sinu enda sees, nende välja peilimiseks on vaja süveneda.

Tagasi üles