John Stuart Milli uus singel «Mao tee kalju peal»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Stuart Mill
John Stuart Mill Foto: Promopilt

Ansambel John Stuart Mill üllitas uue singli, mis kannab pealkirja «Mao tee kalju peal».

Rootsi kirjaniku Torgny Lindgreni samanimelisest romaanist inspireeritud ja nime saanud lugu on pärit 12. mail ilmuvalt samanimeliselt EP-lt.

«Kindlasti erineb see kõigest meie senini salvestatud materjalist, sest nii emotsioon kui helipilt on varasemast tuntavalt erinev,» täpsustas uue singli helikeelt hetkel Inglismaal resideeriv laulja Matt Samuel Berlioz. 

«Mao tee kalju peal» kirjutamiseks saadud inspiratsioon pärineb Rootsi kirjaniku Torgny Lindgreni samanimelisest romaanist, mille sisuks on peategelase palve vormis pihtimus oma pere saatusest. Tegevus areneb 19. sajandil Rootsi äärealal, kus ehk maailmapilt ja arusaam normaalsusest on erinevate asjaolude tõttu moondunud. Väga süngetest ja otsekoheselt ebameeldivatest sündmustest pajatava raamatu pealkiri on samas pärit Piibli õpetussõnadest.

John Stuart Mill on 2005. aastal alustanud eesti keelset alternatiivrokki viljelev ansambel, kelle liikmed tänaseks paiknevad nii Inglismaal kui Eestis. Bänd on seni ilmutanud täispika albumi «Panoptikon» ja sellele lisaks veel singleid, EP, DVD ja live-albumi. 12. mail ilmub nende EP «Mao tee kalju peal» ja bänd annab samal päeval ühtlasi teadaolevalt ainukese kontserti Eestis – Valga Rockiklubis.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles