Klavessiinisalong tutvustab “Häälemeelset”

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Nael.
Ene Nael. Foto: www.corelli.ee

Kauri kooli saalis kõlab 15. veebruaril kell 16 Haridus ja Kultuuriseltsi Kaur eestvedamisel toimuva kontserdisarja "Klavessiinisalong" teine kontsert "Häälemeelne".


Armastusest, üksindusest, valitsevast talvest ja tasahilju lähenevast kevadest laulavad ja mängivad džässilikus helikeeles rakverlased Kelli Pärnaste (laul) ja Tiit Korsar (kitarr).



Kavas kõlab tuntud ja armastatud eesti autorite ja artistide laululooming. Neile sekundeerib Rakvere Kauri koolile kuuluval klavessiinil (meister Peeter Talve) klavessinist Ene Nael.



Sarja viimasel, kolmandal kontserdil 26. aprillil saavad Rakveres kokku kolme Eesti kooli: Tallinna Vanalinna hariduskolleegiumi, Tallinna muusikakeskkooli ja Rakvere Kauri kooli klavessiiniõpilased, et koos astuda üles kevadiselt noorusliku kavaga "Fiori musicali", tõlkes "Muusikalised õied". Kontserdid on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles