Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

VIDEOD Tuntud räpivideo, humoorikad väljakutsed ja Eesti kuulsused: vaata, milliseid videoid tegi ootamatult lahkunud Karlos Kolk

Copy
Foto: Facebook / kuvatõmmised YouTube'ist

Nädalavahetusel leidsid Tallinna vangla ametnikud kambrist 23-aastase Karlos Kolgi surnukeha, noormehe kambrikaaslasele esitati kahtlustus tapmises. Kümme aastat tagasi YouTube'i platvormil kuulsaks saanud Karlos naerutas vaatajaid oma huumoriga, pani käe proovile muusikas ja pakkus platvormi ka mitmele tänasele kuulsusele. 

 

22. juuni varahommikul leidsid Tallinna vangla ametnikud kambrist 23-aastase kinnipeetava surnukeha, kelleks oli Youtube'i platvormil tuntuks saanud Karlos Kolk. Prokuratuuri avalike suhete juht Kairi Küngas ütles pühapäeval, et vangla teabe- ja uurimisosakond esitas kannatanu 25-aastasele kambrikaaslasele kahtlustuse tapmises.

Kolk liitus YouTube'i kanaliga oktoobris 2013. Ehkki tänaseks on tema videotel vaatamisi üle 2,5 miljoni ja tellijaid 17 000, siis nooruki YouTube'i karjäär jäi siiski üürikeseks ning kestis umbes neli aastat.

«16-aastane Eesti poiss, kes armastab inimesi naeratama panna,» kirjutas Kolk kuus aastat tagasi oma Youtube'i kanali tutvustusse. Karlose kõige populaarsemal videol on tänaseks kogunenud üle poole miljoni vaatamise. 

See on muidugi paljudele eestlastele tuttav «Vaata ette», 2014. aastal videoplatvormile üles laetud räpilugu.

«Ülihea ju. Ma näen küll, et temast võib isegi asja saada. Vaata, kui noor ta on, ja võrdle teistega,» sõnas üheksa aastat tagasi üks kommenteerija räpivideo all. 

Ehkki räpivideoga algas Karlose tähelend YouTube'is, siis vaid muusika juurde ta ei jäänud. Suuresti ongi tema kanalil erinevad väljakutsed või reageerimisvideod.

Näiteks seitse aastat tagasi üleslaetud videos võttis noor juutuuber snitti välismaistest trendidest ja pani kokku sada kihti Skittlesi komme.

«Võite kommenteerida, kuidas teile video meeldis, ja kui teil on häid ja originaalseid ideid, mida ma järgmises videos võiksin teha, siis jätke alla kommentaaridesse enda soovitused,» on ta kirjutanud video kirjeldusse.

Üheskoos teiste sisuloojatega tehti ka näiteks pesulõksude väljakutset. Humoorikas videos vaadati, kes noortest juutuuberitest suudab endale panna kõige rohkem pesulõkse näkku. 

Karlose kanalil figureeris ka tema vend Kaspar. Ühes videos on vennad koos kuulsa Soome juurtega sisulooja Erna Huskoga, kus kolmekesi loetletakse ette erinevaid hüpoteetilisi stsenaariume. Näiteks arvatakse, kes kolmest kõige tõenäolisemalt miljonäriks saab või kes kõige tõenäolisemalt nutab kurva filmi ajal.

Kanalilt käis läbi ka mitmeid Eesti kuulsusi. Näiteks ühes videos panevad Kaspar ja Karlos koos Liis Lemsalu ja Daniel Leviga end proovile lauatennises. 

Lisaks erinevatele väljakutsetele olid Karlose YouTube'i kanalil teemaks ka igapäevasemad videod. 2016. aastal laadis toona teismeline Karlos üles video sellest, milline näeb välja tema juuksehooldusrutiin. «Üks kõige oodatumaid videoid on minu morning routine. Kõiki huvitab, mida ma oma juustega teen.» Humoorikas videos naljatleb Karlos, kuidas ta iga hommik juuksuris käib.

«Hommikul esimese asjana lähen peegli ette ja vaatan oma juukseid. Sama kiiresti, kui ma sinna läksin, lähen ma ka sealt ära. Ja siis ma panen ilusasti riided selga ja jooksen kodust ära, sest ma näen jube välja. Jooksen igal pool, kus võimalik, ja jooksen esimesse ettejuhtuvasse juuksurisalongi,» rääkis Karlos naljavideos.

Karlose kõige esimene video YouTube'i ilmus detsembris 2013. Toonane kuuenda klassi õpilane on koos klassikaaslastega kokku pannud video, kus inglikostüümi kandev õpilane Benny Hilli tunnusmuusika saatel läbi Tallinna jookseb. Jõuluteemalise video lõpus läheb koos klassikaaslastega aga suureks tantsuks.

Karlose YouTube'i karjäär teismeikka jäigi. Viimane video on tema kanalile üles laetud 2017. aasta lõpus.

 
Tagasi üles