Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 25. juuni: Kaljukits peab end negatiivsetest tunnetest säästma, Ambur saab aga vabamalt hingata

Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: www.pexels.com

Mõnusat teisipäeva!

JÄÄR

Asjad ei laabu iseenesest – et kõik läheks nii, nagu sina tahad, pead korralikult planeerima ja päris palju tööd tegema.

SÕNN

Ole positiivne ja ära kaaslasi nende eksimuste pärast liig rängalt nuhtle. Eksimine on inimlik, kuid ega sinagi alati suuda kõike perfektselt teha.

KAKSIKUD

Küllap oled tegus ja püsimatu, otsid aina uusi tegevusi. Hakkad teiste headest ideedest lennult kinni ja tahad neid ellu viia.

VÄHK

Empaatiavõimet sul jagub. Tunned siirast huvi teiste inimeste vastu, tahad teada, mida nemad maailma asjadest arvavad.

LÕVI

Ära tegevust liiga pikalt ja detailselt planeeri, muidu võib juhtuda, et ka väikesed ootamatused häirivad sind väga.

NEITSI

Sõbrad ja sugulased tahavad sulle kindlasti head ning nende soovitusi tasub kuulata – see annab võimaluse näha asju teisest vaatepunktist.

KAALUD

Igaühel on oma elu ning õigus otsustada, mida võib endale lubada ja mida mitte. Hoidu käsutamisest ja kuulujuttude levitamisest.

SKORPION

Sulle tundub, et tead täpselt, mis on õige ja mis vale. Proovi elule läheneda veidi loomingulisemalt ja vältida eelarvamusi.

AMBUR

Saad vabamalt hingata ja jälle käsile võtta huvitava hobiga tegelemise, mis on ajapuudusel soiku jäänud. Naudi väikeseid edusamme!

KALJUKITS

Püüa end negatiivsetest tunnetest säästa, ära sekku vaidlustesse, mis sind ei puuduta. Vahel on targem oma arvamus enda teada jätta.

VEEVALAJA

Isegi kui sulle tundub, et kõik ei suju päris nii, nagu ootasid, ära hakka norutama. Tegelikult pole sul põhjust kahtlemiseks ja kõhklemiseks.

KALAD 

Midagi on muutunud, aga tunned end siiski enesekindlalt ja rõõmsalt. Ehk sõltub sinust ka ühe lähedase inimese heaolu.

Tagasi üles