Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Sisulooja Martti Hallik meenutab varalahkunud sõpra Karlos Kolki: ilma sinuta ei elaks ma täna oma unistuste elu (1)

Copy
Martti Hallik
Martti Hallik Foto: Konstantin Sednev

«Ilma sinuta ei elaks ma täna oma unistuste elu ja Eesti Youtube poleks see,» meenutab sisulooja Martti Hallik endist sisuloojat ja juutuuberit Karlos Kolki. 

22. juuni hommikul leidsid Tallinna vangla ametnikud 23-aastase endise sisulooja ja juutuuberi Karlos Kolgi oma kambrist surnuna, kirjutas Postimees

Prokuratuuri avalike suhete juht Kairi Küngas ütles pühapäeval, et vangla teabe- ja uurimisosakond esitas kannatanu 25-aastasele kambrikaaslasele kahtlustuse tapmises.

«Kuivõrd uurimine on alguses ning juhtunu üksikasjade väljaselgitamine alles käib, ei ole praegu võimalik täiendavat teavet anda,» lisas Küngas.

Loe pikemalt:

Tallinna vanglas tapetud juutuuberi Karlos Kolgi kambrikaaslasele esitati kahtlustus

Varalahkunud juutuuberit meenutab tema hea sõber ja sisulooja Martti Hallik. «Ilma sinuta ei elaks ma täna oma unistuste elu ja Eesti Youtube poleks see,» kirjutas Hallik oma postituse juurde, kus jagas fotot lahkunud sõbrast. «Puhka rahus, sõber.»

Varalahkunud Karlos Kolk oli tuntud sisulooja ja juutuuber, kellel oli ligi 20 00 jälgijat. Kolk tegi koostööd ka mitmete teiste juutuuberitega, kes nimetasid end YouTüüpideks. Punti kuulusid Martti Hallik, Karlose vend Kaspar Kolk (nüüd Caspar Magus), Gregor Lillemets ja Rauno Raiesmaa.

Tagasi üles