Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

FOTO Eesti vasaraheitja Anna Maria Orel kihlus Euroopa meistriga

Copy
Anna Maria Orel ja Kristjan Čeh.
Anna Maria Orel ja Kristjan Čeh. Foto: Instagram/ annamaria_orel

Eesti vasaraheitja Anna Maria Orel kihlus oma kallima, Sloveenia kettaheitja Kristjan Čehiga. «Kõige kergem jah-sõna,» tõdes eestlanna. Juuni alguses tuli Čeh omal alal Euroopa meistriks ja 2022. aastal ka maailmameistriks.

Mitu aastat koos olnud sportlased on teel abieluranda! Eesti vasaraheitja Anna Maria Orel ja Sloveenia kettaheitja Kristjan Čeh avalikustasid ühismeedias, et nad on kihlunud.

«Tulevased härra ja proua Čeh,» kirjutasid nad oma postituses. Fotol, mida sportlased oma Instagramis jagasid, on geograafiliselt ära märgitud Tallinn, mis viitab sellele, et paar kihlus Eestis. 

Rohkem Anna Maria oma postitusse ei kirjutanud, kuid lisas mõned märksõnadena loodud laused. Nendeks olid: «Kõige kergem jah-sõna», «Ma ei jõua ära oodata, millal ma oma parima sõbraga abiellun» ja «Nii õnnelik». 

Juuni algul tuli eestlanna tulevane abikaasa Euroopa meistriks. «Milline hiiglaslik verstapost meie jaoks. Oled nii palju tööd teinud, Kristjan, ma olen nii uhke sinu üle!» kiitis Anna Maria oma tulevast abikaasat ühismeedias.

Čehi on spordikarjääris viimastel aastatel saatnud suur edu. 2022. aastal tuli ta maailmameistriks, aasta hiljem Budapesti maailmameistrivõistlustel sai ta hõbeda.

2022. aastal sai sloveenlane Euroopa meistrivõistlustelt samuti hõbeda.

Tagasi üles