Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

LEITUD Viljandimaal Karksi külas varahommikul kaduma läinud 33-aastane mees leiti üles

Copy
Otsing lõppes edukalt.
Otsing lõppes edukalt. Foto: SA Kadunud

SA Kadunud teatas laupäeva hommikul, et nad otsivad 33-aastast meest, kes jäi kadunuks täna hommikul Viljandimaal Mulgi vallas Karksi külas. Otsing lõppes edukalt ning mees leiti enne kella kolme tänu tähelepanelikule kodanikule, politseikoer Rommile ja koerajuht Kätlinile. 

SA Kadunud tegevjuht Aare Rüütel andis kella veerand nelja ajal teada, et 33-aastase mehe otsing lõppes edukalt ning ta leiti elusa ja tervena. 

«Täna kella 13 paiku märkas Mulgi vallas Abja-Paluoja piirkonnas maastikurajal liikunud inimene meest, kelles ta tundis ära SA Kadunud Facebooki lehel otsimisteates kirjeldatud isiku, kõnetas teda ja helistas häirekeskuse telefonile 112, kui mees temaga keeldus suhtlemast ja metsa eemaldus. SA Kadunud keskendus koos politseiga metsapiirkonnas mehe otsimisele ja kell 14.53 õnnestus kadunud mees tänu politseikoer Rommile ja koerajuht Kätlinile elusalt üles leida,» ütleb Rüütel. «Väga õnnelik otsingu lõpp täna,» tõdeb ta.

SA Kadunud otsis alates 22.06.2024 hommikust Viljandimaal Mulgi vallas Karksi külas teadmata kadunuks jäänud 33-aastast meest, kes jäi kadunuks täna, 22. juuni hommikul kella 07.08 ajal, kui lahkus elektritõukerattaga oma elukohast Karksi külas. Tema mobiiltelefon oli välja lülitatud ning lähedastel oli mure tema elu pärast.

«Teda on nähtud maanteel liikumas. Äkki on kellegi videoregistraatorisse ta jäänud,» ütles SA Kadunud tegevjuht Aare Rüütel Elu24-le laupäeva hommikul.  

«Vastavalt tunnistajatelt laekunud infole on otsingupiirkond muutunud, milleks on Karksi-Nuiast suund Abja-Paluoja poole. Palve on kõigile täna hommikul kell 07.30 kuni 13.00 sellel maanteel (vt fotot allpool) liiklejatele, kellel on sõidukis videoregistraator, vaadata, kas kadunud mees võis jääda teie registraatori salvestisele ja sellest SA Kadunud 24/7 infotelefonile 6616 776 teada anda,» ütles Rüütel. 

Otsingupiirkond
Otsingupiirkond Foto: SA Kadunud

Rüütel kirjutab SA Kadunud Facebooki lehel, et otsinguid ei vii nad kunagi läbi üksi. «Me ei otsi kunagi üksi. Lisaks politseile on meil palju aitajaid. Aitavad kõik, kellega me räägime ja kui avaldame SA Kadunud sotsiaalmeedia lehel otsimisteate, siis aitavad otsida juba väga paljud – kes meile helistades tähelepanekute ja info jagamisega, kes oma videovalveseadmete vaatamisega, kes sooviga otsima tulla,» ütleb Rüütel. 

«Suur aitäh kõigile, kes aitasid mehe otsimisteadet jagada, samuti kõigile SA Kadunud 24/7 infotelefonile 6616 776 helistajatele mehele sarnaneva isiku märkamisest terves Viljandimaa piirkonnas!» 

Rüütel tänab kõiki, kes otsingutes osalesid:

* Suur aitäh SA Kadunud OPEROG Viljandimaa otsijate grupi otsijatele!

* Suur aitäh SA Kadunud OPEROG staabi liikmetele, kes said operatiivselt aidata juhtida otsingutegevusi maastikul ja kaugtööna, samuti tänan staabijuhte Kalmer Kangurit ja Tiina Suve kogu staabitöö koordineerimise eest!

* Suur aitäh väga hea koostöö eest Viljandi politseile!

* Suur aitäh järgmistele ettevõtetele kiire koostöö eest faktiliste tõendite otsimisel: ATKO Grupp ja AS GoBus.

Tagasi üles