MURETTEKITAV Põlvamaa elaniku väitel on kohalikus poes sagenenud vargused, mille panevad toime lapsed

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Illimari Konsum Ahjal
Illimari Konsum Ahjal Foto: Coop Eesti

Põlvamaa elaniku sõnul valmistavad kohalikele peavalu vargused Ahjal asuvast Coopi kauplusest. Proua sõnul on varastajateks lapsed, kes näppavad peamiselt maiuseid. Kauplus juttu vargustest ei kinnita ega lükka ka ümber, kuid politsei esindaja tõdeb, et poevarguste arv on suurenenud kogu Eestis. «Kauplusevargused on ennetatavad, kui tagada korralik turvameeskond ning hoida kaupluses piisavalt klienditeenindajaid,» ütleb Kagu politseijaoskonna menetlusgrupi juht Margus Puhm.

Elu24 toimetusele saadetud vihjes väidab Põlvamaa elanik, et Ahjal asuvas Illimari Coop Konsumis on sagenenud vargused, mille panevad toime lapsed. Naine, kes vihje saatis, ütleb, et vargustelaine algas sisserännanute perede lastega, kuid nüüd käivad varastamas ka kohalikud lapsed.

«Nimelt on meil Ahjal välismaalaste perekondi, kellel on lapsed. Lapsed varastavad avalikult Ahja poest peamiselt küll maiust, aga muudki. Võtmised on ka videos näha. Vanemad leiavad, et see ei ole nii ja nende lapsi kiusatakse. Karistust alaealistele ei ole. Nüüd siis on ka hakanud meie oma lapsed sama tegema ning kui külastajad kutsuvad neid korrale, siis sõna otseses mõttes hauguvad lapsed vastu,» räägib proua. 

Tagasi üles