Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

PÄEVAHOROSKOOP 21. juuni: Ambur alustab õhinal ettevõtmisi, Skorpion on vastassoo hulgas populaarne

Copy
Soe ilm meelitas inimesed randa.
Soe ilm meelitas inimesed randa. Foto: Urmas Luik

Käes on reede!

 

JÄÄR

Vanad saladused võivad päevavalgele tulla ja üksjagu segadust külvata. Ära poe vastutuse eest peitu, kõike saab klaarida.

SÕNN

Võimalusi on mitmekülgseid, julgustki jätkub. Ometi võib sind vallata sisepinge, sul on raske mõistuspäraseid valikuid teha.

KAKSIKUD

Sulle meeldib oma mõtteid väljendada, teiste ees esinedes tähelepanu püüda. On küllalt neid, kes sind imetlevad.

VÄHK

Sul võib sõpradega erimeelsusi tekkida. See, mis teid seob, jääb tahaplaanile, erinevused vaadetes võivad aga küllalt teravalt esile tulla.

LÕVI

Enne pühi tuleb veel üks oluline töö ära teha! Oled valmis raske kohustuse enda kanda võtma, aga ootad selle eest ka tunnustust.

NEITSI

Isegi kui sa suurt ei pinguta, võib hea pakkumine sulle suisa sülle kukkuda. Kinni haarama pead sellest ikkagi ise.

KAALUD

Olukordades, mis teisi närvi ajavad, suudad rahumeelseks jääda ja edasi liikumise võimalust näha. Sul on sõpru, kes vajavad toetust.

SKORPION

Vastassoo hulgas oled ilmselt populaarne. Pead oma käitumist kontrolli all hoidma, sest armukadedusest tingitud tülid on kerged tekkima.

AMBUR

Alustad õhinal ettevõtmisi, uskudes kindlalt nende õnnestumisse. Siiski valitseb ka oht end üle hinnata ja midagi ülejõukäivat ette võtta.

KALJUKITS

Sa ei pruugi suuta teavet õigesti tõlgendada või siis on infomüra nii suur, et see, mis kõige tähtsam, jääb sul kahe silma vahele.

VEEVALAJA

Sulle ei pruugi meeldida, mida lähedased sinult ootavad. Samas ei anna vaidlemine häid tulemusi, see viib mõttetute konfliktideni.

KALAD

Kaks eripalgelist tahku sinus on kenasti tasakaalus. Nii kaine analüüs kui ka sügav sisetunne juhivad sind õigele teele.

 
Tagasi üles