«Meie kesklinna kontorisse on sisse murtud.» Henry ja Maris Kõrvits sattusid suure varguse ohvriks (2)

Elu24
Copy
Henry Kõrvits (Genka) ja Maris Kõrvits.
Henry Kõrvits (Genka) ja Maris Kõrvits. Foto: Madis Sinivee

«Oleme sattunud suure varguse ohvriks,» kirjutab Maris Kõrvits Facebookis. 

 

«Meie kesklinnas asuvasse kontorisse on sisse murtud ja mitmest ruumist kaasa võetud sadu väärtuslikke asju. Ei saa olla võimalik, et ei teatud, kuhu jahile tuldi ja mida jahtima mindi,» kirjutab Maris Kõrvits.

Raadiohääl kutsub Tartu maantee 17 ümbruses elavaid inimesi üles temaga ühendust võtma, kui nad viimase 24 tunni jooksul midagi kahtlast märkasid. 

«Lisaks igasugusele kraamile on varastatud suur kogus rariteetseid jalanõusid, karpides tosse, tutikaid, lauaarvuti MAC, hunnik A-Rühma T-särke ja see nimekiri on lõputu!» kirjutab Maris ja lisab, et vargad on märatsedes kõik pahupidi keeranud, mistõttu on raske nimekirja koostada.

«Kui keegi pakub sulle lauaarvutit või ootamatut jalanõudelaadungit, palun teata kohe politseisse! A-Rühma särkide äkiline omamine võiks ka kahtlust äratada,» paneb Maris inimestele südamele. 

Facebookis kirjutab restoranipidaja Sten-Erik Jantson, et ka tema samas majas asuvasse kontorisse murti sisse. Kontoris oli tehtud puhas töö ja sinna Sten-Erik praegu sisse ei saagi, sest seal tegutsevad politseinikud. 

Tagasi üles