Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

SPORDIFÄNNIDELE Jalgpalli EMi ja Rally Estonia ülekandeid saab vaadata Õllesummeri uuel alal

Copy
Foto: Õllesummer

Festivali Õllesummer toimumisjaga 3.-6. juulini kattuvad mitmed olulised spordisündmused meil ja mujal. Õllesummer lahendab selle uuel Estrella Damm lounge-i alal, kus jalgpalli EMi ja Rally Estonia avamist ning kiiruskatseid saab vaadata suurelt ekraanilt.

300 ruutmeetrine läbipaistva katusega telk mahutab endas baari-, DJ, -ja lounge ala. Samas asub ka tänavakunsti sein, mida täiendavad ala külastajad. Välialale jääb toolide ja varjudega LED-ekraani ala, kus näidatakse jalgpalli- ja Rally Estonia live-ülekandeid.

Foto: Õllesummer

Jalgpalli EMi live-ülekanded on Estrella Damm alal 5. juulil kell 19.00 ja 22.00 ning 6. juulil kell 19.00 ja 22.00. 3. ja 4. juulil näitakse alal EURO2024 nii varasemate mängude kui ka eelmiste EM-de parimaid hetki. 5. ja 6. juulil näidatakse lisaks jalgpalli live-ülekannetele samuti live-s Rally Estonia avamist ning kiiruskatseid, mis ei kattu ajaliselt jalgpalli mängudega.

Foto: Õllesummer

Festivalile luuakse üheksa eri stiiliga lava ning lisaks mitmeid meelelahutusalasid nagu saunaala, Tivoli ja benji-hüpe. Merepoolne peaallee täidetakse rahvusköökide ja foodtruck-alaga. Eesti suurim festival toimub 3.-6. juulini Tallinna Lauluväljakul.

Tagasi üles