«Maailma vanima ameti esindajana võiksid jalad ja suu koomale tõmmata,» vastas endine riigikogu liige Tarmo Kruusimäe Facebooki postituse all ühele naisterahvale. Tuleb välja, et Kruusimäelt sõimukommentaari saanud Elika on hoopiski EKRE liikme elukaaslane ja nüüd nõuab paar poliitikult avalikku vabandust.

«Ma arvan, et nendega, kes tulevad ja halvustavad Ukraina toetamist, võiks tegeleda uurimisorganid,» leiab aga Kruusimäe ja lisab, et ei viidanud oma kommentaaris prostitutsioonile. «Mina pidasin võib-olla mõnda teist ametit silmas.»

 

Mõned aastad tagasi sattus poliitik Tarmo Kruusimäe, kes on muusikuna lavalaudadel tuntud kui Kojamees, korralikult ämbrisse, kui ta riigikogu istungi ajal voodis e-sigaretti kimus. Toona pälvis Kruusimäe tegu tähelepanu lausa USA telesaates.

Selle eest kriitikat saanud Kruusimäe on nüüd taas oma teoga veidi ämbrisse astunud. Seekord ei ole ette jäänud mitte endise riigikogu liikme Kruusimäe tegu, vaid hoopis sõnad, mis heidavad poliitiku negatiivsesse valgusesse.