PILTUUDIS «Äkki olid kullatud kapsalehed?» Rimis sisseoste teinud tallinlane sai arvet makstes ehmatuse osaliseks (2)

Elu24
Uuendatud 20. juuni 2024, 11:12
Copy
Puiestee Rimi avamine.
Puiestee Rimi avamine. Foto: Sille Annuk

Apsakas Rimi teeninduskassas pakub netirahvale nalja. «Pole hullu, kaardiga saad 10 protsenti sellest maha,» naljatatakse ühismeedias ringleva foto üle, kus kapsapea hinnaks on ostutšekil märgitud ulmeline 1671 eurot.

«Öeldakse, et palun, toetage kodumaist põllumeest. Eesti peakapsast ostes, kui hakkasin arvet maksma, tõmbas täitsa kõhedaks,» kirjutatakse sotsiaalmeedias jagatud foto juures, kus Rimi toidupoes oli ostutšekile märgitud kapsapea hinnaks 1671 eurot

«Pole hullu, kaardiga saad 10 protsenti sellest maha,» naljatab keegi kommentaariumis. Nalja viskab ka riigikoguliige Karmen Joller. «Kuule, pakun soodsalt. Mu mees just pani kapsa maha mõni aeg tagasi. Pakume Sulle nt 900€/kg, see ju lausa 10 protsenti soodsam!»

Rimi ulmeline tšekk!
Rimi ulmeline tšekk! Foto: Erakogu

«Äkki olid kullatud kapsalehed?» uurib keegi. «Õnneks ei ole nii hulle hindu kohanud poeriiulitel (või veel hullem alles kassas avastades), aga ka väiksemates suurusjärkudes teevad kodumaiste põllumajandus- ja aiasaaduste hinnad meele mõrudaks. Täna Selveris: Läti tomat: 1,19 €/kg Eesti tomat: 5,99 €/kg,» märgib keegi tõsisemal noodil. 

Rimi Eesti turundusjuht Marta Vihtre sõnas, et selliseid olukordi tuleb ette üsna harva, aga neid tuleb. «Mõnikord on tegu inimliku eksitusega, mõnikord mingi tehnilise veaga. Rimi kauplustes tehakse ligi miljon kassatehingut nädalas ja nendega on seotud väga palju erinevaid keerukaid protsesse. Anname endast parima, et neid ei juhtuks, aga mingil hetkel üksik apsakas võib kuskil ikka ette tulla,» nentis ta.

Märksõnad

Tagasi üles