KUULA Alika järel superstaarisaates teiseks jäänud Wanda-Helene Ollep puhub karjäärile hoogu sisse värske looga

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Wanda-Helene Ollep, artistinimega WANDA.
Wanda-Helene Ollep, artistinimega WANDA. Foto: Liis Laansalu

2021. aastal superstaarisaatest tuntuks saanud Wanda-Helene Ollep on Eesti muustikamaastikul tagasi – ilmunud on tema esimene singel «Mu poole».

Pärnust pärit Wanda-Helene Ollep (21) lendas ereda tähena Eesti muusikataevasse «Eesti otsib superstaari» kaheksandal hooajal 2021. aastal, kui saavutas Alika Milova järel teise koha. 

Nüüd on pikalt eemal olnud lauljatar, artistinimega WANDA, tagasi ning puhub karjäärile hoogu sisse värkselt valminud looga «Mu poole». 

«Loo avaldamine võttis pikalt aega, kuna peale superstaarisaadet olin hõivatud kooliasjadega. Olin endale seadnud eesmärgiks lõpetada gümnaasium kuldmedaliga ning kuna olen väga sihikindel ja töökas, siis selle ma ka saavutasin,» räägib Wanda-Helene sellest, miks temast pikalt kuulda ei ole olnud.

Pärast kooli lõpetamist suundus neiu Tallinnasse elama. Uue elu ning Tallinna muusika- ja balletikoolis rütmimuusika laulu õppimise alustamisega harjumine võttis oma aja.

Wanda-Helene räägib, et loo kirjutasid algselt Steven Ilves, Merili Käsper ja Emili Jürgens ühes laulukirjutamise laagris. «Kui Steven mulle selle demo saatis, meeldis mulle loo sõnum kohe. Sain omalt poolt veel sõnu juurde kirjutada ja nii see valmis saigi,» jutustab ta laulu sünnist.

Wanda-Helene Ollep
Wanda-Helene Ollep Foto: Liis Laansalu

Lisaks on lauljatar peale superstaarisaadet saanud ka mitmeid pakkumisi, et oma näitlejaoskused proovile panna. Tänaseks on filmitud Arbo Tammiksaare telesarja «Naised saunas rääkisid» kaks hooaega, samuti on andekas neiu kaasa teinud episoodilises rollis sarjas «Papsid». Eelmisel sügisel lõi ta kaasa ka viimases Lotte muusikalis, mis etendus Unibet Arenal.

Sügisel ootab Wanda-Helenet ees viimane kooliaasta praegusel erialal, lisaks plaanib ta rohkem aega pühendada enda muusika kirjutamisele. «Minu suur soov on end arendada ka laulukirjutajana ning loodetavasti osaleda mitmetel sessioonidel ja laagrites. Järgmist lugu kindlasti nii kaua ootama ei pea,» ütleb noor lauljatar.

Tagasi üles