Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Pool aastat peidus olnud printsess Catherine'i naasmine oli viimse detailini planeeritud

Copy
Prints William ja printsess Catherine oma laste prints George'i, prints Louis ja printsess Charlotte'iga 15. juunil 2024.
Prints William ja printsess Catherine oma laste prints George'i, prints Louis ja printsess Charlotte'iga 15. juunil 2024. Foto: picture alliance / Royal Press Europe/Scanpix

Printsess Catherine ilmus möödunud laupäeval esimest korda üle poole aasta jooksul taas avalikkuse ette. Nüüd on teada, et otsus rahva ette ei tulnud kergelt ning iga detail oli hoolikult planeeritud.

Laupäeval, 15. juunil toimus Suurbritannias Londonis suursugune Trooping the Colour ehk lipu vastuvõtmise tseremoonia, millega tähistatakse Ühendkuningriigi monarhi sünnipäeva. Eriti oluline oli tänavune sündmus seetõttu, et pea üle poole aasta nägi avalikkus ametlikult esimest korda printsess Catherine'i.

Viimati 2023. aasta detsembris avalikkuse ees olnud Catherine'i ilmumine rahva ette oli tähenduslik, kuna printsess avaldas tänavu märtsis, pärast kuid kestnud spekulatsioone, et tal diagnoositi vähk.

Tagasi üles