Cinemas reedest uus üritustesari!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cinemas reedest uus üritustesari!
Cinemas reedest uus üritustesari! Foto: Club Cinema

Sellest reedest, 13. aprillist alustab Raplamaa populaarseim ööklubi Cinema uut üritustesarja «DJ Whirl in the mixx». DJ Whirl pakub kuulamiseks tulikuumi club-anthemeid ja parimaid klubiklassikaid.

Lisaks pakuvad silmailu tulikuumad ja imekaunid Jägeretid, kes pakuvad jääkülmi Jägermeistreid. Superseksikad Jägeretid süstivad klubilistesse suurepärast Jägermeistrit otse ampullist.

DJ Whirl ehk pärisnimega Gunnar Viibus on teinud palju remixe ning koostöös DJ Mayeriga välja andnud loo «Streets at Night», mis oli 2004. aastal elektroonilise muusika ürituse Freedom Parade’i tunnuslooks. Lisaks on nad koos välja andnud lood «Love» ja «Heaven Above». 2005. aasta Freedom Parade tunnusloo «The World is Ours» autorid on samuti Whirl & Mayer. Whirli viimane lugu «Varjud» oli Eesti raadiotes TOP1 kohal mitu nädalat ning hetkel teeb Whirl koostööd noore talendika lauljanna Mari-Liis Aasmäega.

Pilet 3€.
VIP kaardiga kogu öö 0€.
Naised südaööni tasuta.

Lisainfot vaata www.cinema.ee
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles