MÖÖDARÄÄKIMINE? Loomi abistav mittetulundusühing ning Lukuabi Pärnus peavad ühismeedias inetut sõda hätta sattunud vanahärra tõttu (1)

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy

Mõned päevad tagasi palus MTÜ Aita Mind Koju, mis tegeleb üldjuhul loomade päästmisega, Facebookis abi ühe vanahärra jaoks Pärnus, kes istus oma koeraga kortermaja trepil ega saanud enam tuppa. Asi päädis aga lõputu sõnasõjaga, sest Lukuabi Pärnus leiab, et neid on süüdistatud alusetult. «MTÜ juhatus otsustas hoopis kogu oma pahameele meie peale välja valada, sest teised lukuabid polnud nõus tasuta appi minema!»

«Kas on Pärnus meest, kes oskab korteriust lahti muukida nii, et ei tekiks suuri kahjustusi?» kirjutab MTÜ Aita Mind Koju Facebookis. See abipalve tehti seetõttu, et üks vanahärra oma koeraga ei pääsenud enam tuppa ning istus õnnetult kortermaja trepi peal. Postituse juurde lisati ka pilt hallipäisest vanahärrast. 

«Lukuabi saatis rahatu 75-aastase pikalt. Pääste on kutsutud, aga ehk on kedagi, kes oskaks ilma kangita avada,» kirjutab MTÜ postituses ning lisab juurde ka telefoninumbri.

Tagasi üles